P&O Flex hoofdsponsor van ons jeugdtoernooi!

Ze sponseren al alle truitjes van onze jeugdafdeling maar ze gaan nu ook ons jeugdtoernooi sponsoren! P&O Flex dankjewel. Natuurlijk zijn de mensen van P&O Flex geen onbekende in ons Vaesrade, Michael Gerits en Nicole Hermans zijn de oprichters van P&O Flex en Armand Franssen is werkzaam bij dit Voasje getinte bedrijf.

Wat doet uitzendbureau P&O Flex eigenlijk?

Kandidaten bemiddelen naar een passende, uitdagende baan met direct of na een (korte) uitzendperiode een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers.
Opdrachtgevers volledig ontzorgen op het personele vlak. Het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis. De kwaliteit van uw personeel is het fundament voor een optimaal resultaat van uw bedrijfsprocessen.

P&O Flex is niet meer weg te denken binnen ons Voasje en daarom zijn we als club apetrots u te mogen aankondigen dat P&O Flex 1 van de 2 hoofdsponsoren is van ons jeugdtoernooi welke op 31 mei tot en met 2 juni zullen plaatsvinden op Sportpark de Vijf Bunder in Vaesrade. De 2e hoofdsponsor zullen we spoedig bekend maken via onze socials!