1e elftal

 

Elftalfoto

Selectie

winterprogramma 2022/23-

Speelschema

Wedstrijdverslag

Topscorers

Vaesrade 1 – seizoen 2021/2022

Vaesrade 1 2021/2022:

Bovenste rij van links naar rechts: Mike Tempels – Larry Huiveneers – Leroy Huiveneers – Kevin Debeije – Tony Geestman – Rick Holthuijsen

Middelste rij van links naar rechts: Frank Extra (Ask Felix) – Jaimy Dreessen – Damian Goessens (Leider) – Erik Urff – Kevin Stawenga (Hoofdtrainer) – Clint Fiedler (Assistent trainer) – Marvin de Winter

Onderste rij van links naar rechts: Tarik Trabelsi – Jason Trinidad – Martijn Kollee – Yassine Zannoudi – Swen Boelijn – Lars Keulen

Niet op de foto:  Cain Strufer – Ton Velraeds – Karim Mahmoud

STAF

SPELERS

 
   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
 
 

Speelschema competitie seizoen 2021/2022

Beker: 

Schimmert 1 – Vaesrade 1 1-2

Vaesrade 1 – De Leeuw 1 2-2

Vaesrade 1 – Wijnandia 1 1-1

Competitie:

Vaesrade 1 – Sv Geuldal 1 4-1

 RKMVC 1 – Vaesrade 1 4-2

Vaesrade 1 – Kakertse Boys 1 4-1

RKHBS 1 – Vaesrade 1 2-0

Vaesrade 1 – RKTSV 1  1-3

Kakertse Boys 1 – Vaesrade 1 0-13

Passart VKC 1 – Vaesrade 1 0-4

Fc Kerkrade West 1 – Vaesrade 1 3-1

Vaesrade 1 – Eikenderveld 1 2-0

UOW 02 1 – Vaesrade 1 2-1

Vaesrade 1 – Zwart Wit 191 4-1

Vaesrade 1 – Rood Groen LVC 1 5-0

Vaesrade 1 – Voerendaal 1 1-0

RKTSV 1 – Vaesrade 1 0-4

Vaesrade 1 – Passart VKC 1 2-1

FC Gulpen 1 – Vaesrade 1 2-1

Eikenderveld 1 – Vaesrade 1 3-2

Vaesrade 1 – RKMVC 3-0

Zwart Wit 19 1 – Vaesrade 1 1-1

Rood Groen LVC 1 – Vaesrade 1 1-2

Vaesrade 1 – UOW 02 1 2-0

Voerendaal 1 – Vaesrade 1 0-2

Vaesrade 1 – FC Kerkrade West 1 5-0

Sv Geuldal 1 – Vaesrade 1 4-1

Vaesrade 1 – FC Gulpen 1 1-1

 

Hier volgen de wedstrijdverslagen van Vaesrade 2021/2022.(competitie)

Vaesrade 1 – FC Gulpen 1 1-1

(22-05-2022):

 

11-04-2022 Vaesrade 1 – RKMVC 1 3-0

Doelpunten: Rick Holthuijsen –  Yassine Zanoudi – Elko Doven

Vaesrade heeft vandaag eigenlijk zonder zelf te imponeren geen kind gehad aan RKMVC. RKMVC was niet compleet volgens insiders en dat was te zien. Ze waren niet bij machten om het Voasje echt moeilijk te maken en daarbij hadden de groen witten ook nog eens de pech dat de een na de ander uitviel (al dan niet door toedoen van een Vaesrade speler). Vaesrade kreeg al snel een discutabele pingel en die werd wederom verzilverd door Holthy! Na de pingel zorgde Yassine Z ervoor dat het 2-0 werd en dat leek meteen de nekslag. Na rust en ook nog voor rust kreeg Vaesrade de kans om verder uit te lopen maar alleen Elko Doven zou nog 1x doeltreffen. De speler van het derde welke ons 1e uithielp imponeerde en speelde een puike pot, complimenten. De Equipe van Stawenga zag de concurrentie morsen en daardoor doen we opeens toch gewoon weer mee om de bovenste (subtop) plaatsen en dat is een chapeautje waard! Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd in Eys tegen Zwart Wit. Hopelijk dan weer helemaal compleet!

14-02-2022 UOW 02 1 – Vaesrade 1 2-1

Doelpunt Lars Keulen 

Vaesrade heeft vandaag verloren met 2-1 van UOW in Waubach. Een rode kaart voor Ton Velraeds, een doelpunt van Lars Keulen, alweer de complimenten en “we waren beter” maar uiteindelijk onder de streep nul punten. Klinkt kritisch maar dat is het niet, als we kijken naar de cijfers dan is de ploeg van Kevin Stawenga qua resultaten gewoon te wisselvallig in deze sterke competitie en daardoor staat de ploeg nu in de middenmoot. Wilt Vaesrade aansluiten bij de (sub)top dan zullen de aankomende wedstrijden tegen Zwart Wit en Rood Groen thuis ons genoegen moeten brengen in 3 punten want dan kunnen we wellicht nog meedoen voor een prijsje. Deze week zal er weer keihard gewerkt worden door de equipe van Kevin Stawenga en dan gaan we op naar aankomende zondag, zoals gezegd worden dan de degens gekruist met Zwart Wit uit Eys. Als Voasje het voetbal laat zien zoals gisteren dan moeten de 3 punten toch op de Vijf Bunder kunnen blijven !

07-02-2022 Vaesrade 1 – Eikenderveld 1 2-0

Doelpunten: T. Trabelsi 2x

Vaesrade heeft vandaag met 2-0 gewonnen van Eikenderveld. Man of the Match was Tarik Trabelsi met 2 doelpunten waarbij de 1e goal betiteld mag worden als wereldgoal. Het was koud en nat op de Vijf Bunder. Eikenderveld was misschien wel ietsje beter in de wedstrijd maar Vaesrade was dodelijk effectief. Halverwege de 1e helft kreeg Tarik de bal net over de helft van Eikenderveld en hij bedacht zich geen moment en schoot de bal van ver over de verbouwereerde keeper. 1-0 en juichstemming bij de 12e man. Niet veel later was het weer Tarik die het laatste zetje gaf aan de bal zodat ook de 2-0 ene feit was. Het stadion ging uit zijn dak. In de 2e helft drong Eikenderveld meteen aan maar sta in de weg Urff hield zijn doel schoon en dat zou duren tot minuut 90! – Vaesrade en Eikenderveld streden nog voor de 3 punten en de doelpunten maar aan de 2-0 stand gebeurde niets meer.

Een prachtige en goede overwinning van Voasje op naaste concurrent Eikenderveld. Volgende week de volgende finale voor Vaesrade, uit naar UOW om 14.30 uur in Waubach!

 
24-11-2021 Passart VKC 1 – Vaesrade 1 0-4

Doelpunten:

Lars Keulen 2x en Jason Trinidad en Rick Holthuijsen 1x

Als Lars Keulen begint te scoren……een uitspraak van een week geleden…. en pardoes vanavond tegen Passart VKC flikt de Haller van Voasje het weer, 2 doelpunten van deze Viking in wording. Deze uitspraak begint legendarisch te worden…. Vaesrade speelde in de koude op het harde kunstgras van Passart beter dan de thuisploeg en het won verdiend met 0-4, de andere doelpunten kwamen op naam van Jason Trinidad die al heel snel scoorde en ook Rick Holthuijsen wist het net te vinden na een penalty. Vaesrade speelde zonder de geschorste Karim Mahmoud en ook de bank was dun deze wedstrijd maar toch liet Voasje zien dat het over een brede en kwalitatief sterke selectie beschikt. Toch moeten we rustig blijven en eerlijk zijn want deze competitie werd er veelal gespeeld met alle respect tegen de zwakkere broeders in deze klasse, behalve RKHBS. Het echte werk begint as zondag als er gespeeld gaat worden tegen FC Kerkrade West. Wat wel een compliment waard is is dat Vaesrade tegen de onderste ploegen wel gewoon wint (Op Mechelen en TSV na). We staan waar we staan en dat is een fiere 6e plek in een competitie waar alles nog mogelijk is. Kevin Stawenga zal tevreden zijn na vanavond. Natuurlijk was het wel weer jammer dat er geen toeschouwers aanwezig mochten zijn op het complex maar gelukkig waren de hoogtepunten via facebook te volgen door onze razende reporter. Hopelijk mag de 12e man snel weer naar het stadion en hopelijk mogen we de competitie uitspelen, voor nu mogen we concluderen dat Voasje goed bezig is en dat het vol vertrouwen as zondag naar Kerkrade reist!

14-11-2021 Kakertse Boys 1 – Vaesrade 1 0-13!!

U leest het goed! Vaesrade heeft vandaag met 0-13 gewonnen bij Kakertse Boys. Mede door een snelle rode kaart en 2 snelle doelpunten kwam Voasje op rozen en daarna stortte het bouwwerk Kakert in en liep Vaesrade binnen de 90 minuten uit naar een 0-13 eindstand. Na RKTSV had Voasje wel wat goed te maken en dat gebeurde overtuigend en dat kweekt zelfvertrouwen en daar zijn we erg blij mee zeker in de weet dat we woensdag alweer de volgende tegenstander treffen genaamd UOW en volgende week zondag wacht Fc Kerkrade West. Jaimy Dreessen maakte een hattrick maar dat deed Tarik Trabelsi ook, zelfs Lars Keulen scoorde 2x en dat zegt genoeg, trainer Stawenga is trots op zijn mannen en terecht. Proficiat mannen – een welverdiende overwinning die smaakt naar meer.

09-11-2021 Vaesrade 1 – RKTSV 1 1-3

Laten we 09-11 snel doorstrepen, vergeten en verder gaan. De wedstrijd van ons vlaggenschip mag ervaren worden als een drama. Er gebeurde van alles, 2 rode kaarten, schitterende doelpunten, de wedstrijd werd tijdelijk stil gelegd etc. RKTSV verdiend de complimenten want zwaar gehavend weerde de mannen van Henk Stawenga zich kranig en gingen ze met de drie punten terug naar Terwinselen. Vaesrade mag de wonden likken want ondanks het doelpunt van Jason Trinidad zijn de druiven zuur, heel zuur. Deze wedstrijd had simpelweg gewonnen moeten worden maar is niet gebeurd en dus bivakkeert Vaesrade in de onderste middenmoot en dat is volgens critici echt te laag. As zondag tijd voor sportieve revanche want dan speelt Vaesrade uit naar Kakertse Boys. We trappen om 14.30 uur af en dan kan, nee moet een en ander worden rechtgezet.

 

31-10-2021 RKHBS 1 – Vaesrade 1 2-0

Vaesrade was de betere ploeg deze zondag en had hier niet mogen verliezen maar het gebeurde toch en ook dat is kwaliteit en hoort bij de ontwikkeling van een elftal. Twijfelachtige duels moet je zien te winnen wil je meedraaien in de top en dus is het stukbijten op RKHBS een flinke opdoffer in de progressieve plannen van hoofdcoach Kevin Stawenga die heden ontbrak ivm prive omstandigheden (zijn honneurs werden waargenomen door Clint Fiedler). Vaesrade verzuimde de trekker over te halen en ontbeert een doelpuntenmachine. Iemand die zegt, fok it, ik ga 20 doelpunten maken dit seizoen. Wat ook (te) vaak gebeurd is dat als er een tegengoal valt er ook snel erna een 2e valt en dat soort dingen moeten eruit. Is er paniek nu, nee natuurlijk niet want voetballend is het gewoon helemaal niet slecht wat de groep laat zien. Het is een hechte groep waarin voor elkaar wordt gestreden en dat zal de komende periode beloond moeten gaan worden met punten. Vaesrade domineerde yesterday en HBS zeker in de 45e minuten loerde op de counter.

In de rust sprak Fiedler zijn mannen toe en instrueerde ze naar 3 points!

Helaas hielp het niet want in het 2e bedrijf zou Voasje dus het onderspit gaan delven en er 2 gaan binnenkrijgen. Een jammerlijke nederlaag en dinsdag zal de draad weer moeten worden opgepakt want er volgt in november een zware periode met daarin veel wedstrijden, te beginnen as. Zondag tegen Passart VKC uit om 14.30 uur. Succes mannen!

10-10-2021 Vaesrade 1 – Kakertse Boys 1 4-1

Doelpunten: Cain Strufer – Junior Boelijn – Karim Mahmoud en Tarek Trabelsi

Vaesrade was de betere ploeg deze zondag en Kakert had weinig in te brengen, toch kreeg Kakert in de 1e helft een paar dotten van kansen en had het stiekem wel een pingel verdiend, dat gebeurde allemaal niet en na rust scoorde Voasje meteen en werden de 2e 45 minuten alleen nog maar gedomineerd met een aantal mooie doelpunten werd het uiteindelijk verdiend 4-1!!

Een slordigheid achterin zorgde nog voor een tegendoelpunt en dat is gewoon onnodig en jammer, volgende week de pittige uitwedstrijd tegen UOW. Succes!

RKMVC 1 – Vaesrade 1 4-2 (03 oktober):

Doelpunten: Rick Holthuijsen en Tarek Trabelsi

Vaesrade heeft deze middag een totale offday tegen een tegenstander waarvan je van de 10 x 9 keer zult gaan winnen behalve vandaag want Mechelen toont zich stug en wint gewoon met 4-2 ondanks doelpunten van Tarek Trabelsi en een penalty van Rick Holthuijsen. Met beide benen weer op de grond want men was stiekem uitgegaan van 2 wedstrijden en 6 punten ! Dat moet nu zondag dan maar gaan gebeuren het totaal van 6 punten want thuis wacht dan Kakertse Boys. Een tegenstander die altijd moeilijk is, uit en thuis!

Topscorerslijst Vaesrade 1 2021/2022:

Hier volgt de topscorerslijst van het eerste van Vaesrade 2021/2022:

Beker en competitie:

Kevin Debeije => 6 doelpunten

Rick Holthuijsen => 11 doelpunten

Jaimy Dreessen => 4 doelpunten

Larry Huiveneers => 2 doelpunten

Swen Boelijn => 6 doelpunten

Yassine Zanoudi => 6 doelpunten

Tarek Trabelsi => 15 doelpunten

Karim Mahmoud => 2 doelpunten

Junior Boelijn  => 1 doelpunt

Mike Tempels => 1 doelpunt

Cain Strufer => 1 doelpunt

Lars Keulen => 9 doelpunten

Jason Trinidad => 4 doelpunten

Leroy Huiveneers => 1 doelpunt

Elko Doven => 2 doelpunten

Marvin de Winter => 3 doelpunten

 

372