2e elftal

Elftalfoto

selectie

Leiders

Speelschema

Wedstrijdverslag

Topscorers

Vaesrade 2 seizoen 2021/2022 (klik op de foto voor een grote versie)

Staand van links naar rechts: Bas Haffmans – Maurice Meijer – Ricardo Aussems – Raymond Thijssen – Mervin Offergeld – Michel Meijer – Mike Minten – Jon Keulen – Jos Penders (speler / grensrechter).

Zittend van links naar rechts: Armand Franssen – Bjarne Bindels – Peter Nowik (trainer) – Jordi Bemelmans – Niek Ortu – Mike Minten – Mohammed Rahhali

Op de foto ontreken: Brian Boss – Levi Bemelmans – Logan Westerhof – Kai Vusschers – Logan Westerhof – Frank Vusschers (grensrechter) – Ton Sturtz (grensrechter)

Spelers:

Bas Haffmans

Brian Boss

Levi Bemelmans

Maurice Meijer

Michel Meijer

Raymond Thijssen

Jos Penders

Niek Ortu

Ricardo Aussems

Mike Nowik

Armand Franssen

Jon Keulen

Jordi Bemelmans

Kai Vusschers

Mohammed Rahhali

Frank Vusschers – Grensrechter 2e elftal:

Peter Nowik – Trainer 2e elftal:

Speelschema beker /competitie 2021/2022:

 

05-09-21 / beker  Vaesrade 2 Geusselt Sport 3 11.30 1-1
12-09-21 / beker  Caesar 4 Vaesrade 2 12.00 3-2
19-09-21 / beker Vaesrade 2 HBC 09 2 11.30 3-1
10-10-21 Vaesrade 2 FC Landgraaf 3 11.30 0-0
17-10-21 EHC/ Heuts 3 Vaesrade 2 11.00 2-4
31-10-21 Vaesrade 2 Kakertse Boys 3 11.30 2-1
14-11-21 Abdissenbosch 3  Vaesrade 2 12.00 5-1
28-11-21 Vaesrade 2 RKSV Groene Ster 3 11.30 4-1
05-12-21 Sv Brunssum 2 Vaesrade 2 10.00
12-12-21 Vaesrade 2 BSV Limburgia 4 11.30
19-12-21 Nec Heksenberg 4 Vaesrade 2 09.45

Vaesrade 2 – Rksv Groene Ster 3 (28-11-2021) 4-1

Vaesrade 2 wint overtuigend van Groene Ster 3!!! 4-1 Vaesrade 2 heeft vandaag laten zien dat het van iedereen kan winnen als het zover als compleet is. 5 afwezigen en dan toch overtuigend winnen van een sterk Groene Ster 3 laat zien waar dit 2e elftal toe in staat is. Binnen het half uur stond het 3-0 door 2x Mike Minten en 1x Niek Ortu. Groene Ster kwam terug nog voor rust maar meteen na de thee maakte Mike Minten met zijn 3e een einde aan alle illusies van de mannen oet Heerlehei! Voasje qua verliespunten op stek 2 en dat is een knappe prestatie! Volgende week wacht SV Brunssum 2 en in deze vorm hoeft dit Voasje voor niemand bang te zijn. Opstelling: jordi – maurice – Kai – niek – mike n – Armand – Michael – mohammed – junior – Michel – mike M

Reserve : Jos – Levi – Mervin en Jon

 

Abdissenbosch 3 – Vaesrade 2 (14-11-2021) 5-1

Doelpunt – Michel Meijer

Onder de noemer OFFDAY mag deze wedstrijd betiteld worden. Is 5-1 geflatteerd? tsja…. Hadden we er meer uit kunnen halen? JA. Was de goal van Michel een prachtig doelpunt? JA Was het veld zwaar? JA…..Vaesrade heeft te maken met een lichte blessuregolf en dat had er een beetje mee te maken dat de voorbereiding niet helemaal vlekkeloos verliep. Ook waren er een aantal mensen te laat en ook dat helpt niet echt. Soms heb je van die wedstrijden dan wil het gewoon niet vlotten en vandaag was er zo eentje. We vergeten alle randzaken want vandaag hebben we echt verloren van ons zelf en niet van een sportief Abdissenbosch. Volgende week snel revancheren uit naar Rimburg 3.

Vaesrade begon vandaag met de volgende 11 namen: Jordy – Ricardo – Kai – Mike N – Niek – Michael – Armand – Jon – Mohammed – Michel en Mike, reserves waren Brian – Levi – Logan, Bas en Mervin.

 

Vaesrade 2 – Kakertse Boys 3 (31-10-2021) 2-1

Doelpunten -> Michael Gerits en Niek Ortu 1x

Opstelling: Jordi – Jos – Ricardo – Armand – Michael – Jon – Niek – Raymond – Bas – Mohammed – Mike M. Reserve: Logan – Kai – Randy – Kenny

Vaesrade 2 heeft de volgende 3 punten in de pocket! Het werd 2-1 maar die uitslag had vele malen hoger moeten uitvallen gezien de kansen. Vaesrade domineerde en kreeg kans op kans tegen het sportieve Kakert maar een 11 meter zou ervoor gaan zorgen dat het 1-0 werd. Mohammed Rahhali ging achter de bal staan maar mistte de pingel, in de rebound werd echter wederom een een overtreding begaan waardoor nu Michael Gerits achter de bal mocht gaan staan en hij faalde niet en scoorde de 1-0 en tevens de ruststand.

Ook in de 2e helft een dominant Vaesrade en nu nog meer kansen dan in de 1e helft, echter de voorwaartsen waren niet scherp genoeg en gingen wel heel slordig met de kansen om anders was er vandaag echt aan het doelsaldo gewerkt. De 2e kwam er toch, een flitsende aanval werd binnengetikt nota bene door een verdediger, Niek Ortu schoot een fraaie aanval van kortbij binnen. 2-0 en klaar zou je zeggen. Toch zou Kakert de aansluitingstreffer scoren uit het niets en dat zorgde ervoor dat Voasje onder hoogspanning bleef en de 3e en verlossende goal bleef uit, kansen waren er te over. Na 90 minuten floot de goed leidende scheids voor het laatst en won Vaesrade verdiend alleen mag er deze week getraind worden op het benutten van kansen.

Het tweede dankt het derde dat ons uithielp en vandaag fungeerde als 12e man langs de lijn. Ook Rene en Ton bedankt voor het fluiten en vlaggen! Vaesrade 2 blijft ongeslagen echter speelde wel pas 3 potjes. Volgende week hebben de mannen van Peter Nowik een baaldag en dan hopen we dat de week erna de ziekenboeg is leeggelopen en we op volle oorlogssterkte kunnen aantreden tegen het sterke Abdissenbosch

 

EHC Heuts 3 – Vaesrade 2 –  (17-10-2021)

Doelpunten -> Mike Minten 3x en Jaimy Dreessen 1x

Selectie: Jordi – Armand – Kai – Jon – Mike (captain) – Michael – Rick – Junior – Mohammed – Jaimy – Mike Minten – Logan – Mervin – Raymond – Niek

Vaesrade had vandaag voor de start goed nieuws gekregen, want de langdurig geblesseerden Michel, Brian en Maurice en de zieke Ricardo en de andere pijntjes konden gelukkig worden opgevuld met hulp van Junior, Jaimy en Rick. EHC was al eens tegenstander geweest in de voorbereiding en daar hadden de rood met witten laten zien dat ze natuurlijk een topploeg hebben, het werd destijds 1-3 voor EHC. Vaesrade was dus gewaarschuwd en dat het heel moeilijk zou worden wisten we allemaal. EHC had vorige week verrassend genoeg verloren van Heksenberg Nec wat betekend dat die tegenstander in een later stadium ook een flinke klus zal worden maar zover is het nog niet, op deze (koude) zondag in oktober werden vandaag dus eerst de degens gekruist met het goed voetballende EHC. Vaesrade was vorige doelpuntloos gestart tegen FC Landgraaf en dat hadden ook zomaar nul punten kunnen zijn of 3 punten, het uitvallen vorige week van de fam. Meijer en het uitzicht dat we Brian Boss voorlopig kwijt zijn maakte deze wedstrijd nog erger en dus was het deze week puzzelen voor de technische staf totdat we dus vandaag goed nieuws kregen dat we 3 spelers alsnog mochten gebruiken van de ruime selectie van 1 zodat we EHC in ieder geval tegengas konden geven.

Vaesrade zou vandaag starten met Jordi uiteraard in het doel, de defensie bestond uit Armand, met daarvoor Kai en aan de zijkanten aanvoerder Nowik en good old Jon Keulen. In het midden begonnen, Mo, Michael, Rick en Junior, veel snelheid en voetbal. Voorin een 2 mans formatie die bestond uit Jaimy en de snelle Mike Minten. De bank was er een om van te smullen, Mervin met zijn snelheid, Niek die niet helemaal fit is, Logan en Raymond. EHC begon erg goed aan de wedstrijd en dwong Vaesrade tot verdedigen en dit leidde al snel tot een penalty die er volgens Vaesrade gene was, de pingel werd feilloos verzilverd en EHC kwam op voorsprong. Niet heel lang mocht EHC genieten van de voorsprong want Jaimy Dreessen zorgde met een droge knal in de verre hoek voor de 1-1. Daarna werd Voasje sterker en na een geweldige aanval over vele schijven ronde Mike Minten bekwaam af en stond het 1-2. Nog voor de rust was Minten weer trefzeker na een blunder van de keeper aan Hoenbroekse kant.

Na de thee een nog sterker EHC maar Voasje hield stand en counterde er fel op los. EHC had meer balbezit en kwam via Sebastiaan Al op 2-3 na een rake kopbal uit een corner. Vaesrade verzuimde in die periode de trekker over te halen en 2-4 te maken. Armand Franssen schatte Nino Galli verkeerd in en die bediende Ronny Vogelaar, die liet na om de 3-3 te maken of was het de super redding van Jordi Bemelmans, we houden het op het laatste. Trainer Nowik bracht nieuwe krachten en niet veel later was het weer Mike Minten die de wedstrijd met zijn derde in het slot gooide, de drie zwaar bevochten punten zijn binnen! Compliment aan alle spelers want er werd gestreden tot de laatste minuut !! Verder een compliment aan EHC, gewoon een leuke ploeg om tegen te spelen met aardige gasten die lekker een pot willen spelen! De wedstrijd was fel, maar erna werd er gebroederlijk een pilsje gedronken. Buiten de discutabele pingel ook nog een chapeau aan Rick Meerveld, hij floot voor de rest erg sportief! Mag ook weleens gezegd worden.

 

Vaesrade 2 – FC Landgraaf 3 – comp. – 0-0 (10-10-2021)

Doelpunten – geen

Vaesrade trof vandaag een piepjong en gretig Landgraaf. De youngsters begonnen sterk en drongen Voasje terug maar nadat de 1e wind was gaan liggen werd Vaesrade sterker en sterker en had het ook de betere kansen, deze pot had uiteindelijk 3 punten moeten opleveren maar het gebeurde niet. Maurice en Michel Meijer vielen helaas uit met zware blessures en zijn voorlopig out. Mervin Offergeld maakte zijn debuut en Jordi Bemelmans keerde terug in de basis. Er werd gespeeld in mooie nieuwe shirts dankzij Stassen Elektrotechniek, waarvoor dank. Mike Minten liet in de 1e helft na om de 1-0 te maken. Hij schoot de bal naast een leeg doel na een mega blunder van de Landgraafse keeper. Op het einde van de wedstrijd kwam Vaesrade goed weg want op dat moment had Landgraaf wellicht een pingel verdiend. Volgende week de zware uitwedstrijd tegen de gladiatoren van EHC Heuts 3 om 11 uur op Sportpark de Dem. Succes !

 

Vaesrade 2 – Geusselt Sport 3 – Beker –  05-09-2021 Uitslag 1-1

Doelpunt: Maurice Meijer

Vaesrade trof vandaag Geusselt Sport 3 thuis. Het werd een taaie en onvriendelijke wedstrijd waarin Vaesrade echt tig kansen kreeg om de punten op de Vijf Bunder te houden maar helaas werden al deze kansen niet verzilverd waardoor het bij 1-1 bleef. Het enige doelpunt viel door een niet kans, een lob van 35 meter van Maurice Meijer verdween prachtig achter de doelman van de gasten. Al met al werd er goed gespeeld en had er gewonnen moeten worden van dit Geusselt Sport, helaas bleef het bij 1-1 maar een kans op de 2e ronde is er zeer zeker nog. Volgende week wacht een uitwedstrijd in Beek tegen Caesar. Als laatste mag nog genoemd worden dat Raymond Thijssen een puike pot keepte.

Opstelling: Raymond Thijssen – Jos Penders – Ricardo Aussems – Tony Geestman – Armand Franssen – Maurice Meijer – Mohammed Rahhali – Kai Vusschers – Michel Meijer – Brian Boss

Reserve: Bas Haffmans – Bjarne Bindels – Levi Bemelmans – Michael Gerits

 

 

 

Topscorerslijst Vaesrade 2

Beker en competitie 2021/2022 (bijgewerkt tot en met 29-11-2021):

Beker:

Maurice Meijer 2 doelpunten

Brian Boss 3 doelpunten

Levi Bemelmans 1 doelpunt

Competitie:

Mike Minten 6 doelpunten

Michael Gerits 1 doelpunt

Niek Ortu 2 doelpunten

Jaimy Dreessen 1 doelpunt

Michel Meijer 1 doelpunt