3e elftal

Elftalfoto

Leiders

Speelschema

Wedstrijdverslag

Topscorers

Vaesrade 3 

Sponsoren 3e elftal 2021/2022:

Teamfoto 2021-2022

Bovenste rij van links naar rechts: Mounir Arrefag – Elko Doven – Etienne Wouters – Danny Lemmens – Wesley Zoetbrood – Levy Jacobs (Speler / Leider)

Middelste rij van links naar rechts: Giel Niesing – Joost van Dun – Robert Wijnen (Grensrechter) – John Noevers (Leider) – Richard van Bakel (Grensrechter) – Kay Roovers – Ildar Vleugels – Rik Hendrix

Onderste rij van links naar rechts: Mark Urff – Kenny Konings – Glenn Ettema – Etienne Borrel – Jesse Jacobs – Randy Snackers –  Kerhin Kamionka – Mitchell Vos

Op de foto ontbreken: Rob Hiensch – Nick L’Ortye – Daniel van der Zwaag – Koen van de Laar

Selectie 2021/2022:

Keepers:

Etienne Borrel

Jesse Jacobs

Kay Roovers

Wesley Zoetbrood

Rob Hiensch

Rik Hendrix

 

Randy Snackers

Nick L’Ortye

Mounir Arreffag

 

Mitchell Vos

Giel Niesing

Mark Urff

 

Danny Lemmens

Kenny Konings

Kehrin Kamionka

Joost van Dun

 

Ildar Vleugels

Glenn Ettema

Etienne Wouters

Elko Doven

 

Levy Jacobs

 

Koen van de Laar

Daniel van der Zwaag

 

 

Leiders:

 • Levy Jacobs: 06-28578666

 

 

 • John Noevers 06-25655022

 

 • Ildar Vleugels: 06-36114931

 

Grensrechters:

Richard van Bakel

Robert Wijnen

 

 

 

Speelschema Beker en Competitie 2021/2022

Beker:

1e ronde:

05-09-21: SVM 3 – Vaesrade 3 om 13.00 uur – uitslag 3-10

12-09-21: Vaesrade 3 – Schinveld 4 11.00 uur – uitslag 5-1

19-09-21: De Leeuw 5 – Vaesrade 3 12.00 uur – uitslag 5-2

Competitie:

26-09-2021 Alfa Sport 3 – Vaesrade 3 1-5

03-10-2021 Vaesrade 3 – RKSV Groene Ster 7 10-0

10-10-2021 De Leeuw 3 – Vaesrade 3 1-0

 

=======================

De Leeuw 3 – Vaesrade 3  11-10-2021                                                             Eindstand 1-0

Na twee gemakkelijke wedstrijden bij de competitiestart spelen we vandaag de uitwedstrijd tegen de Leeuw 3. Op papier een sterkere tegenstander dan Groene Ster en Alfa Sport. In de beker is de Leeuw 3 ongeslagen doorgedrongen tot de knock-out fase en in de competitie hebben ze nog niet één wedstrijd gespeeld. Na het totaal onnodige bekerverlies tegen het 5de van de Leeuw op het stroperige bijveld spelen we vandaag tegen het 3de elftal gelukkig op het kunstgrasveld. We starten in onze vaste formatie van de laatste weken. Aanvoerder Glenn Ettema is echter op vakantie waardoor we achterin starten met Levy en Wesley op de backs en Mark en Giel centraal achterin. Het middenveld en de voorhoede is exact hetzelfde als de laatste weken. Bij de Leeuw 3 voetballen een aantal ervaren spelers die een aardig balletje kunnen trappen en de tegenstand zal vandaag zwaar zijn.

Als we de wedstrijd starten worden we direct onder druk gezet, in eerste instantie laat de Leeuw het initiatief bij ons en zetten ze constant druk als we het middenveld inspelen. Hierdoor komen we moeilijk aan voetballen toe en begint het onderlinge gekibbel alweer vrij snel tegen ons te werken. Hierdoor wordt het voetbal niet beter en tot twee keer toe komt de spits van de Leeuw 3 alleen voor goal als ze snel omschakelen bij balverlies van ons. Gelukkig heeft hij in de eerste helft zijn vizier niet op scherp staan en schiet hij twee keer ruim over. Even later komen we dan eindelijk een keer door de verdediging van de Leeuw heen en na een één-tweetje tussen Danny en Elko komt laatstgenoemde in een mooie schietpositie, maar de keeper van de Leeuw brengt redding met zijn voeten. Als we eerlijk zijn is dit ook onze enige echt grote kans in de eerst helft. We komen niet aan voetballen toe en dat is de verdienste van de Leeuw. Achterin ruimen ze alles redelijk makkelijk weg en op het middenveld zetten ze ons goed onder druk, waardoor we te vaak balverlies lijden. We bereiken Randy en Etienne voorin nauwelijks. We komen dan ook nog een tweetal keer goed weg als de Leeuw vergeet om uit grote kansen te scoren. Jesse voorkomt met een reflex dat we met een achterstand gaan rusten.

De tweede helft starten we feller en hierdoor bepalen wij nu het tempo van de wedstrijd. De eerste tien minuten van de tweede helft zijn we sterker en spelen we op de helft van de Leeuw. In tegenstelling tot de eerste helft gaat de Leeuw nu verdedigend spelen en zakken ze behoorlijk in. Uit een counter van de Leeuw weet Jesse de bal nog weg te trappen voordat de spits erbij kan, deze bal komt echter terecht bij een andere aanvaller van de Leeuw die de bal van grote afstand achter onze verder prima keepende keeper schiet. Een schot waarmee de Leeuw op basis van de eerste helft terecht op een voorsprong komt. Hierna gaan we vol op zoek naar de gelijkmaker. Als Etienne Wouters de bal perfect voorbrengt kan Elko de bal van dichtbij inknikken. De bal komt echter recht in de handen van de keeper. Even later gaat Kenny alleen richting doel als hij keihard onreglementair wordt afgestopt door de back van de Leeuw. De back komt goed weg met een gele kaart en de vrije trap die volgt wordt op prachtige wijze uit de hoek getikt door de keeper van de Leeuw. Hierna begint de scheids ons tegen te werken en helpt hij de Leeuw een handje om onze beste speler Elko met geel tien minuten eruit te sturen voor helemaal niks. Zelfs de tegenstander zegt tegen de scheids dat er niks aan de hand is, maar omdat deze scheids meent dat hij in de Eredivisie staat te fluiten wilt hij graag zijn stempel drukken. Hierna volgt een offensief van onze kant die verder eigenlijk niet tot noemenswaardige kansen lijdt. We maken enorm veel foute keuzes door uit allerlei onmogelijke hoeken en standen op doel te gaan schieten in plaats van te blijven voetballen. Om dit jaar kampioen te worden zal de teamspirit toch omhoog moeten, het gaat er niet om dat je zelf die bal van 30 meter erin schiet, het gaat erom dat we als team opereren. De tweede helft was in ieder geval beter dan de eerste helft. Helaas maken we teveel foute keuzes en kun je de winst van de Leeuw 3 niet onverdiend noemen. Komende week heeft Voerendaal afgezegd en daardoor spelen we in de hele maand oktober en november slechts 2 wedstrijden. Jammer, maar wel de mogelijkheid voor onze vaste keeper Etienne Borrel en middenvelder Rob Hiensch om te herstellen.

Opstelling
1.Jesse Jacobs 13. Mark Urff 17.Wesley Zoetbrood 5.Levy Jacobs 6. Giel Niesing 4.Kay Roovers 7.Elko Doven 21.Randy Snackers 10.Etienne Wouters 20. Danny Lemmens 11. Kenny Konings

Invallers:                                              Doelpuntenmakers:                              Technische staf

 1. Mounir Arreffag / John Noevers
 2. Joost van Dun Wiel Notermans
 3. Rik Hendrix

 

Vaesrade 3 – Groene Ster 7                                                                       Einduitslag 10-0

Vandaag spelen we de tweede competitiewedstrijd nadat we vorige week met 1-5 vrij gemakkelijk wonnen van Alfa Sport 3. De tegenstander van vandaag is Groene Ster 7 en als we ze zien aankomen op het terrein lijkt het wel een jeugdelftal. Er is niemand boven de 18 jaar oud en gezien het 4-3 verlies van Groene Ster de week hiervoor tegen FC Hoensbroek 4 moet het een makkelijke ochtend worden. We maken vandaag ook de teamfoto en iedereen is aanwezig voor de foto, behalve Rob Hiensch, wellicht kan hij zichzelf erin fotoshoppen met zijn IT-kennis.

De wedstrijd start en bij de eerste de beste uittrap van Alain komt Etienne alleen voor de goal en schuift hij simpel binnen. We komen binnen de minuut op 1-0 en hierna missen Elko, Randy en Kenny een aantal kansen waardoor het tot de 10de minuut duurt voordat Danny een mooi opgezette aanval op aangeven van Etienne afmaakt. Kenny heeft vandaag helaas het vizier niet op scherp staan want er volgen drie enorme kansen die helaas niet aan hem besteedt zijn. Hierna wordt nota bene ons beest Ildar Vleugels op smerige wijze neergetrapt door één van de broekies van Groene Ster tijdens hun schoolreisje. Ildar Vleugels moet na deze smerige overtreding geblesseerd het veld verlaten en de speler van Groene Ster mag blij zijn dat hij geen kaart ontvangt. Giel Niesing komt in de ploeg voor Ildar. Hopelijk is Ildar weer snel terug want de blessure zag er heel smerig uit. Vervolgens heeft Groene Ster tweemaal een overtreding in de zestien nodig om ons af te stoppen. Randy Snackers eist beide penalty’s op en brengt de stand op 4-0. Als Etienne Wouters vervolgens van dichtbij de 5-0 op het scorebord zet gaan we rusten met een 5-0 tussenstand.

De minimale tegenstand zorgt ervoor dat we 4 wissels kunnen inbrengen in de rust en we gaan in de tweede helft dan ook vrolijk door waar we gebleven waren. Als de bal in de zestien voor de voeten van Randy valt scoort hij zijn hattrick en staat het 6-0. Hierna geeft Randy de bal voor op Kerhin en hij tikt de bal van dichtbij binnen. Groene Ster stelt hier helemaal niks tegenover en zal de hele wedstrijd geen kans krijgen. Als Kay vervolgens uithaalt staat ook de 8-0 op het scorebord. Hierna schiet Giel nog een keer van buiten de zestien op de lat. De dubbele cijfers komen in zicht en als Etienne Wouters alleen op doel afgaat en de keeper omspeelt kan hij afleggen op Kay maar besluit hij zelf te gaan voor zijn 3de doelpunt. Etienne faalt niet en hiermee maakt ook hij zijn hattrick compleet. Het slotakkoord is voor Kay Roovers, als hij van grote afstand weer op doel schiet laat de keeper de bal door zijn benen glippen en geeft Danny Lemmens het laatste tikje. Danny is echter eerlijk en geeft aan dat de bal al over de lijn is waardoor het doelpunt wordt toegekend aan Kay. De wedstrijd eindigt in een 10-0 overwinning. Een nadeel is de blessure van Alain (hamstring) en Ildar (enkel en knie). Volgende week spelen we tegen de Leeuw en als we daar van willen winnen moeten we wel meer als team functioneren. We moeten elkaar af en toe iets meer gunnen, we spelen immers op een derde en scoren is leuk maar uiteindelijk winnen we en verliezen we met zijn allen. Als een ander er beter voorstaat speel de bal dan af in plaats van voor eigen succes te gaan, alleen zo kunnen we kampioen worden.

Opstelling
1.Alain Cornelissen 2.Glenn Ettema(C) 3.Ildar Vleugels 13.Mark Urff 18. Wesley Zoetbrood 4.Kay Roovers 7.Elko Doven 10.Etienne Wouters 18.Danny Lemmens 11.Kenny Konings 9.Randy Snackers

Wissels:                                             Doelpuntenmakers:                           Technische staf
6. Mounir Arreffag                              Randy Snackers        3x                   Richard van Bakel

 1. Kerhin Kamionka Etienne Wouters 3x                  John Noevers
 2. Mounir Arreffag Kay Roovers             2x      
  15. Mitchell Vos                                 Randy Snackers          1x                                                16. Joost van Dun                             Kerhin Kamionka        1x                                                20. Rik Hendrix                                                                                       Datum: 04-10-2021      

 

Alfa Sport 3 – Vaesrade 3 Eindstand 1-5 winst

Nadat we afgelopen zondag tegen een zeperd waren aangelopen in de beker was het
vandaag tijd om ons te herstellen tegen het altijd lastige Alfa Sport 3. We spelen vandaag de
eerste competitiewedstrijd tegen een tegenstander die we regelmatig treffen. Waar we in
vorige ontmoetingen altijd aan elkaar gewaagd waren zal dat vandaag niet het geval zijn. We
missen bij de competitiestart nog altijd onze eigen keeper Etienne Borrel, onze breker op het
middenveld Rob Hiensch en ook voor Levy is de start van de competitie nog te vroeg
gekomen. Gelukkig beschikken we over een brede selectie en mogen we Alain lenen van de
selectie om ons uit te helpen als keeper. Danny Lemmens start vandaag in de spits omdat
Randy verlaat is wegens verplichtingen.
We starten de wedstrijd vandaag goed en na enkele minuten schiet Elko Doven de bal droog
linksonder in de hoek nadat hij twee tegenstanders gemakkelijk omspeelt. We spelen in de
beginfase goed en na een kwartier heeft Elko ook al de paal en lat geraakt. Het geluk is
echter niet aan zijn zijde en het blijft met enig fortuin voor Alfa Sport slechts 0-1. Als Wesley
Zoetbrood via de linkerflank opkomt en de bal de zestien inbrengt kan Danny Lemmens met
een subtiele voetbeweging achter het standbeen langs de keeper verschalken waardoor we
op een terechte 0-2 voorsprong komen. We domineren de wedstrijd zonder ons overmatig in
te spannen. Hierdoor komt er even een momentje van onachtzaamheid. De spits van Alfa
wordt weggestoken en met een boogbal verschalkt hij Alain. De aansluitingstreffer wordt
echter snel weer ongedaan gemaakt nadat Danny Lemmens de bal bij de tweede paal
binnenkopt. Dit tot verbazing van Danny zelf aangezien hij niet bepaald bekend staat om zijn
kopkwaliteiten. De stand wordt hiermee op 1-3 gebracht en nog voor de rust breiden we dit
uit. Tussendoor is de scheidsrechter van Alfa weer met onnodige kaarten aan het strooien
waar we verder geen aandacht aan zullen besteden. Dat de beste man zijn fluit beter kan
opbergen weten we inmiddels al jaren. Als vervolgens Etienne Wouters eerst nog een kans 1
op 1 met de keeper niet weet af te ronden zal hij bij zijn tweede kans wel raak prikken. Vanuit
een veel lastigere hoek dan zijn eerste kans weet Etienne de bal onverwachts in de korte
hoek te schieten en hierdoor gaan we rusten met een 1-4 voorsprong.
In de rust komen Randy Snackers en Rik Hendrix in de ploeg voor de verdienstelijk spelende
Giel en Ildar. De tweede helft wordt beduidend minder dan de eerste helft maar in de
problemen komen we echter nooit. Nadat Randy zijn schot van buiten de zestien eerst nog
knap gered ziet worden door de keeper van Alfa zal hij na twintig minuten in de tweede helft
zijn specialiteit wederom laten gelden. Hij schiet van buiten de zestien keihard raak in de
bovenhoek. Deze schoten beginnen inmiddels zijn handelsmerk te worden. Gedurende de
tweede helft kom Mounir in de ploeg voor de zeer hard werkende Kenny en Joost valt nog
verdienstelijk in als voorstopper. Bij een opstootje ontvangt Alain helaas de rode kaart en
trekt Danny de handschoenen aan. Mede door prima verdedigingswerk van Joost en een
goed keepende Danny kunnen we de tegenstoten van Alfa tegenhouden. Zelf creëren we
met tien man nog maar weinig mogelijkheden en bereiken we vandaag met een 1-5 stand
het laatste fluitsignaal.

Opstelling

1.Alain Cornelissen 2.Glenn Ettema(C) 3.Ildar Vleugels 13.Mark Urff 18. Wesley Zoetbrood
4.Kay Roovers 6.Giel Niesing 7.Elko Doven 10.Etienne Wouters 18.Danny Lemmens 11.
Kenny Konings

Wissels: Doelpuntenmakers: Technische staf
14. Mounir Arreffag Danny Lemmens 2x Richard van Bakel
16. Joost van Dun Etienne Wouters 1x Levy Jacobs
20. Rik Hendrix Elko Doven 1x
21. Randy Snackers Randy Snackers 1x
Datum: 22-08-2021

 

De Leeuw 5 – Vaesrade                                                       Eindstand 5-2 verlies
Nadat we afgelopen woensdag superieur waren en met 5-1 wonnen van het sterke Schinveld 4 speelde we afgelopen zondag de beslissende wedstrijd in de beker tegen de Leeuw 5. In vorige seizoenen een lastige tegenstander waar we desondanks twee keer van wonnen. Vandaag zou echter alles anders zijn. Een complete off-day zorgde voor een vervelend ochtend met veel ergernis. Winnen doe je samen, dus verliezen ook. Helaas was onze grootste tegenstander zoals al vaker is gebleken: onszelf.

We missen vandaag nog Kay Roovers die op vakantie is en de nog altijd geblesseerde Rob Hiensch en Etienne Borrel. Ook Levy is gehavend uit de strijd gekomen van woensdag en moet vandaag verstek laten gaan met een ribblessure. Giel Niesing en Mounir Arreffag zijn vandaag helaas ook afwezig. Toch hebben we op papier een prima ploeg die normaal gesproken in staat moet zijn om de Leeuw te verslaan. Rik Hendrix start vandaag in de basis nadat hij zijn overschrijving naar Schinveld ongedaan maakte en koos voor een terugkeer naar Vaesrade 3. Binnen vijf minuten scoort Rik Hendrix op aangeven van Elko de 0-1 en lijkt er niks aan de hand. Echter is het al snel duidelijk dat de energie en de wil om te winnen van woensdag vandaag niet aanwezig is. We staan achterin niet goed en de ruimte tussen aanval, middenveld en verdediging is enorm. Hierdoor komt de Leeuw makkelijk aan voetballen toe en zijn de ruimtes nauwelijks te belopen. Met ballen over de verdediging heen worden we makkelijk geklopt en we komen een aantal keer goed weg. De grootste misser is van de spits van de Leeuw die na het omspelen van keeper Alain alsnog naast schiet. De vele waarschuwingen die de Leeuw afgeeft zorgt echter niet voor verbetering. De Leeuw scoort de 1-1 en we blijven kansen weggeven. Een geniale actie van Randy Snackers zorgt er echter voor dat we toch met een 1-2 stand gaan rusten. Als Randy de bal op de rand van de zestien ontvangt krult hij de bal met een ongelofelijk mooie curve zo de winkelhaak in.

In de rust is echter duidelijk dat woensdag met veel krachten zijn gesmeten. Als gevolg hiervan moet Ildar zich laten wisselen en komt Joost in de ploeg. De tweede helft wordt echter een blamage. Na 25 minuten in de tweede helft staat het maar liefst 4-2 voor de Leeuw. Er vallen overal gaten op het veld, we zijn onrustig aan de bal, spelers gaan uit positie lopen en achterin spelen we teveel op één lijn. Hierdoor is bijna elke lange bal gevaarlijk en worden we overlopen door de rappe aanvallers van de Leeuw. Als vervolgens ook nog Wesley Zoetbrood uitvalt staan we met een gemankeerd elftal op het veld. We hebben niks meer te zeggen en tot overmaat van ramp valt ook nog de 5-2. Een zeer terecht verlies wat ons hopelijk wakker heeft geschud voor de competitiestart volgende week tegen Alfa Sport. Na twee bekerwedstrijden waar we echt trots op kunnen zijn blijkt vandaag maar weer dat we helaas niet altijd als een team opereren. In de competitie zullen we dan ook uit een ander vaatje moeten tappen, en nog belangrijker; accepteren als er fouten worden gemaakt en tevens accepteren als er wissels worden gemaakt. Immers als we compleet zijn hebben we op papier 15 a 16 basiswaardige spelers. Keuzes op en naast het veld moeten we van elkaar accepteren en pas als we echt als team elkaar wat gunnen, kunnen we kampioen worden. Een slechte wedstrijd, een wijze les.

 

Opstelling
1.Alain Cornelissen 13. Mark Urff 17.Wesley Zoetbrood 3. Ildar Vleugels 2. Glenn Ettema 20. Rik Hendrix 7. Elko Doven 21. Randy Snackers 10. Etienne Wouters 18. Danny Lemmens 11. Kenny Konings

Wissels:                                             Doelpuntenmakers:                           Technische staf
9. Kerhin Kamionka                           Randy Snackers         1x                   John Noevers

 1. Joost van Dun Rik Hendrix  1x                 
 2. Mitchell Vos
  19. Jesse Jacobs                              
                                                                                                                        Datum: 20-09-2021      

 

Vaesrade 3 – Schinveld 4                                                               Eindstand 5-1 winst

Nadat we afgelopen zondag veel afmeldingen en vakantiegangers hadden speelde we in plaats van zondag, op woensdag, de tweede bekerwedstrijd van het jaar. Vorige week hadden we gehakt gemaakt van SVM 3 en vandaag stond ons op papier een betere tegenstander te wachten. Schinveld 4 staat bekend om zijn ervaring in de ploeg maar vandaag kwamen ze opdagen met een relatief jonge mix van spelers aangevuld met wat ervaren mannen van het eigen 4de elftal. Zelf hadden we vandaag hulp van Mike Minten en Niek Ortu die ons komen uithelpen omdat Kay Roovers en Etienne Wouters nog op vakantie zijn. Verder zitten Etienne Borrel, Rob Hiensch en Glenn Ettema nog steeds in de lappenmand.

We starten vandaag met Mike en Randy in de voorhoede en Giel Niesing start op het middenveld nadat hij vorige week liet zijn dat hij een stuk fitter is dan voorgaande seizoenen.
De overige posities zijn vrijwel hetzelfde bezet als vorige week tegen SVM 3. We starten de wedstrijd prima en laten het balletje gaan. Schinveld laat meteen zien over meer conditie te beschikken dan de gemiddelde tegenstander in de 6deklasse. Echter komen we vrijwel nergens in de problemen omdat we goed druk zetten en de duels vaker winnen dan Schinveld. Beide teams creëren niet heel veel kansen maar als Elko Doven de bal voorgeeft en Mike Minten deze verlengd pakt Kenny van dichtbij de bal uit de lucht op de slof en staan we terecht met 1-0 voor. Omdat we vandaag goed staan en constant druk zetten heeft Schinveld moeite met opbouwen. Dit blijkt wel als ze de bal inleveren bij Elko die vervolgens met zijn snelheid iedereen achter zich laat en de keeper verschalkt met een schot van de zijkant. We gaan met 2-0 rusten en Schinveld heeft op een enkele counter na bijna geen kans gehad.

In de tweede helft komt Niek Ortu in de ploeg voor Levy en kennen we een valse start. Binnen drie minuten scoort de rappe aanvaller van Schinveld de aansluitingstreffer. In het verleden liep het dan wel eens mis en gingen we op elkaar schelden. Maar vandaag blijven we rustig. Vanuit achteruit zet Wesley Zoetbrood samen met Mark Urff de lijnen uit en blijft Ildar zijn duels winnen. Op het middenveld dicteren Elko, Danny en Giel en voorin zetten Kenny, Mike en Randy constant druk. Dit lijdt wederom tot balverlies bij Schinveld. Als Mike de bal verovert speelt hij direct door naar Randy. In eerste instantie heeft Randy moeite om de bal te controleren maar vervolgens heeft hij een mooie passeerbeweging in huis en schiet hij de bal via de binnenkant van de paal erin. De stand is hiermee 3-1 en Schinveld lijkt geslagen. Schinveld schiet uit het niets nog een keer op de paal, maar verdere kansen zijn er niet meer. Als de wederom goed spelende Giel Niesing vervolgens op de rand van het strafschopgebied de bal van ontvangt van Randy schiet hij deze heel subtiel in de kruising buiten het bereik van de lange keeper. De stand is hiermee 4-1 geworden en de overwinning is binnen. Het slotakkoord is echter voor Randy, hij schiet tien minuten voor tijd zijn tweede van de avond binnen op aangeven van Elko. Vandaag spelen we vanaf minuut 1 scherp en geven we weinig weg. Als we dan bedenken dat belangrijke krachten als Kay, Etienne, Glenn, Rob en Borrel nog afwezig zijn kan dit weleens een heel leuk seizoen worden.

 

Opstelling
1.Alain Cornelissen 13. Mark Urff 17.Wesley Zoetbrood 3. Ildar Vleugels 5. Levy Jacobs 6. Giel Niesing 7. Elko Doven 21. Randy Snackers 19. Mike Minten 18. Danny Lemmens 11. Kenny Konings

Wissels:                                             Doelpuntenmakers:                           Technische staf
20. Niek Ortu                                      Randy Snackers         2x                   John Noevers

 1. Joost van Dun Kenny Konings 1x                 
 2. Mitchell Vos Elko Doven                 1x      
                                                             Giel Niesing                1x
                                                                                                                        Datum: 15-09-2021      

SVM 3 – Vaesrade 3 Eindstand 3-10 winst
Na een goede voorbereiding met grote overwinningen op Sporting Sittard 3, RKSV Minor 4
en Landgraaf 4 en een 2-4 verlies tegen ons eigen 2de elftal starten we vandaag met de
eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In de beker zijn we ingedeeld bij SVM 3, Schinveld
4 en De Leeuw 5. Vandaag de eerste wedstrijd tegen SVM 3.
We worden vandaag uitgeholpen door keeper Alain Cornelissen omdat onze eigen keeper
Etienne Borrel nog in de lappenmand zit. Helaas missen we ook Glenn Ettema en Rob
Hiensch beide die geblesseerd raakte in de voorbereiding. Toch starten we vandaag in een
sterke formatie. We beginnen vandaag erg slecht aan de wedstrijd en dat resulteert binnen
het kwartier in een 0-2 achterstand. We krijgen een aantal grote kansen maar deze zijn in
eerste instantie niet besteed aan Etienne Wouters en Kay Roovers.
Als Elko het hierna weer op de heupen krijgt speelt hij de hele verdediging dol en geeft hij
Randy een niet te missen kans. We scoren de aansluitingstreffer en hierna gaat het snel.
Kay Roovers geeft een perfecte voorzet op Kenny en die kopt de bal bij de tweede paal
snoeihard binnen. Niet veel later zet Kenny uit een rebound ook de 2-3 op het scorebord en
merken we dat SVM 3 niet veel meer te vertellen heeft. Als Elko vervolgens met een solo de
hele verdediging te kijk zet en de keeper omspeelt gaan we rusten met een 2-4 voorsprong.
In de tweede helft gaan we vrolijk verder waar we gebleven waren. Als Etienne Wouters
alleen voor goal uitkomt na twee minuten in de tweede helft staat het 2-5 en lijkt de wedstrijd
gespeeld. Omdat we hierna even uit positie gaan lopen scoort SVM plots de 3-5. Hierna
wordt het echter niet meer spannend en scoren we er op los. Als Randy de diepte in wordt
gestuurd heeft hij de optie om af te leggen maar zoals het een echte spits betaamd schiet hij
zelf de 3-6 op het scorebord. Hierna begint SVM 3 vervelend te worden en komen ze met 10
man te staan als Kerhin wordt nagetrapt door een van de verdedigers van SVM 3. De
tegenstander is volledig gebroken en ze laten zich kennen. Na constant zeuren om af te
fluiten, waar ze al mee beginnen vanaf de 70ste minuut scoren de we een na de andere goal.
Kenny scoort de 3-7 na een individuele actie waarbij de verdediger de bal van richting
veranderd en achter de doelman van SVM 3 in de goal valt. Als Randy hierna de bal volledig
vrij ontvangt op de rand van de zestien schiet hij de bal in de winkelhaak en staat het 3-8.
Hierna doet SVM 3 helemaal niks meer en kan Kay de 3-9 binnenlopen. Met nog 10 minuten
te spelen willen we ook de 10de maken en die valt er dan ook gelijk achteraan. De zeer goed
spelende Giel Niesing komt opgestoomd vanuit achteruit en ontvangt de bal voor de goal,
zijn eerste poging wordt door de keeper gehouden en de kans lijkt verkeken. Echter komt in
Giel de Robin van Persie naar boven die hij diep van binnen in zich heeft zitten. Na twee
kapbewegingen speelt hij twee verdedigers uit en schiet hij de 10de van de middag binnen.
Hierna besluit de scheids om vroegtijdig af te fluiten omdat SVM weer begint na te trappen.
Een makkelijke overwinning tegen een armetierig ploegje.

Opstelling
1.Alain Cornelissen 13. Mark Urff 17. Wesley Zoetbrood 4. Kay Roovers 5. Levy Jacobs 6.
Giel Niesing 7. Elko Doven 21. Randy Snackers 10. Etienne Wouters 18. Danny Lemmens
11. Kenny Konings

Wissels: Doelpuntenmakers: Technische staf
9. Kerhin Kamionka Randy Snackers 3x Richard van Bakel
16. Joost van Dun Kenny Konings 3x
3. Ildar Vleugels Kay Roovers 1x
Elko Doven 1x
Etienne Wouters 1x
Giel Niesing 1x

Datum: 06-09-2021

Hier volgen de doelpuntenmakers van ons 3e elftal in het seizoen 2021/2022 (t/m 03-10-2021)

Topscorers Vaesrade 3:

Topscorers beker:


Randy Snackers 6 goals

Kenny Konings 4 goals


Elko Doven 2 goals


Giel Niesing 2 goals


Etienne Wouters 1 goal


Rik Hendrix 1 goal


Kay Roovers 1 goal

Topscorers competitie:


Randy Snackers 4 goals


Etienne Wouters 4 goals


Danny Lemmens 3 goals


Kay Roovers 2 goals


Elko Doven 1 goal


Kerhin Kamionka 1 goal