Weekend vol perspectief

De seniorenteams van Vaesrade hebben vandaag in de 2e wedstrijd van de 1e ronde van de beker wisselende resultaten geboekt. Wel was er perspectief te zien bij alle teams.

Vaesrade 1 was de 1e helft gelijkwaardig aan 3e klasser Born en men ging met de brilstand naar binnen – in de 2e helft waren de krachten een beetje op bij de thuisploeg en Born zou de 0-1 maken. Vaesrade maakte het de 3e klasser knap lastig en deze wedstrijd bied veel hoop voor de toekomst. As. zondag de volgende goede graadmeter – Alfa Sport (3e klasse) komt dan op bezoek.

Vaesrade 2 deed een reuzesprong naar ronde 2 door verdiend te winnen van Schimmert 2. Schimmert was stug en knap lastig te verslaan maar uiteindelijk gingen de blauwhemden op de knieen mede door een werelddoelpunt van Leroy Huiveneers.

Ons 3e 2.0 kreeg er 4 om de oren tegen Minor echter de mannen van Levy Jacobs zijn nog niet helemaal compleet dus er wordt nog geschroefd en gehamerd zodat de ploeg klaar is voor de competitie.

Onze dames speelden tenslotte met 3-3 gelijk in en tegen de ladies van Genhout, gezien de personele problemen het maximale haalbare voor de vrouwen van OPA Huub.

As. zondag de laatste wedstrijd voor alle senioren in de 1e ronde – alleen ons 2e lijkt het bekergeweld te overleven.