Voorzitter Frank Vusschers gaat ermee stoppen!

Onze voorzitter Frank Vusschers heeft tijdens de reguliere bestuursvergadering aangegeven aan het einde van dit lopende seizoen te stoppen. Na een kleine 30 jaar een bestuursfunctie te hebben bekleed waarvan nu het 16e jaar als voorzitter is het welletjes geweest en is het tijd voor een nieuwe generatie met wellicht nieuwe inzichten en een frisse blik, aldus de voorzitter. We verliezen hiermee een Vaesrade boegbeeld en daarom zijn wij op zoek naar mensen die zich kandidaat willen stellen voor de functie van voorzitter.
Is er interesse in deze functie of een andere bestuursfunctie dan maak dit svp kenbaar via een pb of via info@rkvvvaesrade.nl , want we kunnen nog bestuursleden gebruiken!
Het einde is er nog niet, maar wij bedanken Frank alvast voor zijn jarenlange inzet voor onze club. Onlangs werd Frank nog in het zonnetje gezet vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap!
Het bestuur van Vaesrade bestaat volgend seizoen uit een mix van ervaring en een jongere generatie. Wil jij hierbij aansluiten? Wij gaan graag met je in gesprek!