Vooruitblik op Vaesrade – RKTSV

As zondag neemt ons vlaggenschip het op tegen RKTSV, de wedstrijd die ook een broederstrijd zal worden tussen de heren Kevin en Henk Stawenga. Wie lacht er zondag om 16.15 uur? Dat is de grote vraag. Vaesrade kwam afgelopen zondag niet in aktie en TSV speelde gelijk tegen Kakertse Boys. Voor beide teams is de wedstrijd van zondag een kantelduel. RKTSV wilt weg onderin en Vaesrade wil aansluiting blijven houden met de bovenste plaatsen. Geheimen zullen de trainers / broers niet voor elkaar hebben en dus zullen ze de tegenstander van haver tot gort bekend zijn. Maakt het dat juist makkelijker of moeilijker? We gaan het beleven komende zondag. Het weer gaat gelukkig geen roet in het eten gooien want de 22 acteurs zullen spelen op het mooie kunstgras van Voasje. De cijfers tot dusver zijn in het voordeel van Vaesrade dit seizoen maar in deze klasse is iedere tegenstander een tegenstander om rekening mee te houden dus zal er zondag absoluut geen sprake zijn van onderschatting aan geel / blauwe zijde. De 12e man is meer dan welkom as. zondag!! Be there @ stadion de Vijf Bunder !! – 14.30 uur……..