Voorbeschouwing

Komend weekend komen slechts 3 van onze 5 actieve seniorenteams in aktie! Op zaterdag slaan de veteranen over daar hun een uitje gaan beleven bij de Alfa bier brouwerij in Thull / Schinnen. Het 35 + team start de 18e pas.

Ons vlaggenschip neemt het op tegen Schimmert 1, een echte derby ! De derby wordt gespeeld op Sportpark de Vijf Bunder en zal een stevig potje worden daar “Sjummert” te boek staat als stug en moeilijk voor Vaesrade. Tevens is deze wedstrijd een weerzien met onze oud trainer Patrick Hindriks welke nu werkzaam is bij Schimmert. Vorige week deden de blauw witten het niet verkeerd want ze hielden het sterke KVC Oranje op 0-0, knap! Vaesrade is gewaarschuwd.

Vaesrade 2 speelt de verre uitwedstrijd tegen Rood Groen LVC 2. Beide ploegen wonnen hun 1e wedstrijd dus wie zondag met de 3 punten aan de haal gaat maakt een reuzestap naar de volgende ronde.

Vaesrade 3 tenslotte neemt het thuis op tegen Groene Ster 5, de groen witten denderde vorige week over FC Hoensbroek heen en Voasje had moeite met Alfa Sport 3. Het beloofd een hete ochtend te worden met als inzet 3 punten en ook hier een mega stap naar ronde 2.

We wensen alle teams veel succes!