Voorbeschouwing weekend van 5-6 maart aanstaande

De carnaval is inmiddels weer voorbij en zoals gewoonlijk werd dit groots gevierd in Vaesrade, maar a.s. zondag staat er voor onze senioren weer een volledig programma klaar.
De mannen van Kevin Stawenga spelen de lastige uitwedstrijd tegen de nummer 4 van de ranglijst; FC Gulpen. Een lastige tegenstander die al jaren bovenin meedraait. De resultaten sinds de coronahervatting geven echter hoop. Er werden namelijk 9 punten gehaald uit de laatste 4 wedstrijden met een doelsaldo van 12 voor en 3 doelpunten tegen. Wij wensen ons vlaggenschip succes a.s. zondag!
Ons 2de elftal gaat op zoek naar revanche tegen SV Abdissenbosch 3e Elftal. Vlak voor de carnaval wisten de mannen van Peter Nowik te winnen van directe concurrent EHC 3 en daardoor staat het 2de voorlopig op een eerste plek. Abdissenbosch 3 is echter een gevaarlijke tegenstander en ook de enige ploeg die wist te winnen van Voasje 2 dit seizoen. A.s. zondag om 11.15u is het dus tijd voor revanche!
Ons 3de elftal heeft de laatste 7 wedstrijden allemaal ruim gewonnen. Echter blijft Voerendaal 5 ongeslagen bovenaan staan waardoor kampioen worden lastig zal worden. Deze zondag kruisen ze de degens met Amstenrade 4. Dit team staat 4de op de ranglijst en het is dus geen zekerheid dat het 3de zomaar even de 3 punten komt ophalen. Ze mogen al heel vroeg opstaan want de mannen van Amstenrade spelen hun thuiswedstrijden om 09.45u.
Onze veteranen tenslotte nemen het zaterdag om 17 uur op thuis tegen VKC om 17.00 u!
Wij wensen al onze seniorenelftallen succes a.s. zondag en hopen op weer een supersunday!