Voorbeschouwing Vaesrade 1 – DBSV 1

Vaesrade gaat zondag de strijd aan (eindelijk thuis) met de studentenclub DBSV. Een ploeg die de ene week indruk maakt en de andere week de teugels weer laat varen. Dit komt omdat de ploeg door de vele studenten niet altijd in de sterkste opstelling kan spelen. Als de Maastrichtenaren compleet zijn krijgt bijna iedere ploeg in deze klasse een oor wassing en dan maakt de studentenclub indruk. Men speelt dan ook makkelijk mee in de top van de 4e klasse. Afgelopen zondag kreeg Hulsberg gewoon nog klop met 6-3! Vaesrade werd in de uitwedstrijd overlopen en de ploeg van Bisschops zint op sportieve revanche. De geel hemden hebben een leuke reeks achter de rug en daardoor wat lucht in de strijd tegen degradatie. Is men helemaal veilig? mwhaaa, niet echt. De steun van de supporters zal as. zondag op prijs worden gesteld. Op Sportpark de Vijf Bunder wordt om 14.30 uur afgetrapt. Zien we ons zondag?