Voorbeschouwing beker

De senioren van Vaesrade staat een mooi weekend te wachten want alle drie de teams gaan starten aan de bekerwedstrijden. De veteranen hebben zaterdag een uitje dus die zijn vrij en ons 35+ team komt pas 24-09 in aktie.

Vaesrade 1 speelt een derby uit tegen het altijd stugge Schimmert 1 – Schimmert wordt getraind door oud Voasje trainer Patrick Hindriks en deze ploeg mag (zeker uit) betiteld worden als zeer lastig. Vaesrade heeft de voorbereiding goed doorstaan maar heeft te kampen met wat fysieke ongemakken waardoor de pot van aanstaande zondag als nog wat lastiger betiteld mag worden. De mannen van Sjummert zijn een goede 4e klasser en met een resultaat terugkomen naar Vaesrade is al een groot chapeau, succes!

Vaesrade 2 2.0 mag thuis aantreden tegen Geusselt Sport 3, een ploeg waarvan de leiding van Vaesrade helemaal niets weet en het is dus ook een grote verrassing tegen wie en wat de mannen van Peter Nowik gaan spelen. De voorbereiding verliep wisselend maar dat Vaesrade een leuk en kwalitatief goed 2e heeft is een ding wat zeker is. De beker is veredeld oefenen en zo wordt de wedstrijd van as. zondag ook aangegaan.

Vaesrade 3 speelt uit in Munstergeleen tegen SVM 3, Vaesrade 3 is gewoon een goede ploeg maar komende zondag wel een goede ploeg met ook een aantal pijntjes. Met name de langdurig geblesseerde Rob Hiensch zal node gemist worden in het elitekorps van Levy Jacobs en John Noevers. Over de tegenstander weten we weinig dus aan een voorspelling durven we ons niet te wagen.

We wensen alle 3 de teams heel veel succes en we rekenen op de 12e man zondag!