Voasjener Kienen

De Voasje voetbal-familie mist jullie!! Toch willen we heel graag contact houden en elkaar zien (helaas niet voelen)….Dit gaan we doen met de 1e zoom-kien-activiteit van onze voetbalclub, hopelijk doen jullie allemaal mee, want het is niet alleen gezellig, je steunt er ook nog eens ons clubke mee.

De kaartverkoop is gestart! Koop nu je kaart(en)!
Let op;
•0.45 cent transactiekosten erbij per bestelling, niet per kaart.
•Koop je kienkaart, deze moet je zelf ongeveer 8 keer uitprinten om de hele avond mee te spelen.
•Wil je mee spelen met 2 kienkaarten (of meer), koop dan 2 (of meer) kienkaarten en print ze beide 8 keer uit.
•Je krijgt de kienkaart per email toegestuurd; via je mail kun je de kienkaart downloaden. Let dus op dat je je goede mail adres invult!
•Lukt het niet met kopen, app dan naar Kim Vusschers 0622211815 of Michelle Meens 0643239605.
•Lootjes voor rad van fortuin worden gratis rondgebracht, 1 lotnummer per gekochte kienkaart.
•De link om met de bingo mee te spelen en verdere info volgt tzt.