Van alles wat

Afgelopen weekend hadden we binnen de Voasje familie van alles wat.

Vrijdag won Glenn Ettema een prachtig mooi darttoernooi georganiseerd door Etienne Wouters, complimenten Etienne en de kantine was goed vol!

Zaterdag wonnen de veteranen met maar liefst 8-0 van de Sylvia veteranen en dat was de grootste overwinning sinds tijden. En of het deze avond nog niet op kon werd veteranen speler Brian Boss prins van de Droepnaze! Feest, feest feest!

Op zondagmorgen / middag speelden ons 3e en ons 2e. Het derde declasseerde Fc Hoensbroek 4 met 7-2 en blijft bovenaan staan, knap!!. Geducht concurrent is en blijft Nec 92 2. Het 2e ging naar Merkelbeek om aan te treden tegen Woander Forest. Een altijd beladen wedstrijd waarin de amusentswaarde in en om het veld hoogtij viert, nu ook weer. Het werd na 84 minuten 1-1 en daarmee deed Vaesrade zichzelf te kort.

Ons 1e deed lang goed mee tegen DE titelkandidaat Voerendaal 1 maar uiteindelijk werd het helaas 0-4 en we zullen deze nederlaag moeten nemen onder de noemer een ingecalculeerde nederlaag. As. zondag tellen de punten dubbel tegen Passart VKC.

De dames kwamen niet in aktie en zo hadden we afgelopen VAN ALLES WAT.