Vaesrade wint van RKHBS 1

Vaesrade 1 heeft zojuist met 2-1 gewonnen van RKHBS. Door twee prachtige goals van Tarek Trabelsi kwam Vaesrade op 2-0. Eerst schoot Tarek een vrije trap heerlijk in de kruising om vervolgens vlak na rust met een individuele actie de 2-0 te maken. RKHBS wist nog terug te komen tot 2-1 maar door een goede teamprestatie blijven de punten in Voasje!

Vaesrade 2 werd zwaar benadeeld door de scheidsrechter in Voerendaal en verloor daardoor met 4-3 van een sportieve ploeg Voerendaal 4. Zolang deze man fluit zullen ze in Voelender niet veel verliezen. Accepteren en volgende week sportieve revanche tegen Brunssum.

Vaesrade 3 verloor ook met 4-3 in Brunssum tegen de Leeuw. Vaesrade wisselde goede momenten af met iets teveel slechte momenten en daardoor kon het geen aanspraak maken op de 3 punten en werd er helaas verloren. Ook hier is er niet veel tijd om te treuren want volgende week wacht Fc Hoensbroek thuis.

De veteranen verloren met 3-4 (u raad het al) van Sportclub 25. Een stugge tegenstander die in de 1e helft kans om kans verprutste waardoor Vaesrade kans zag om bij te blijven. Het kwam na een 1-4 achterstand nog goed terug tot 3-4 maar er was te weinig tijd om nog gelijk te spelen.

De jeugd (Jo8-1 en 2) verloor beiden wedstrijden. De JO8-1 ging onderuit in Voerendaal met 8-3 terwijl de JO8-2 met 1-8 verloor van Fc Landgraaf, niet getreurd, dit zijn leermomenten. Volgende week nieuwe ronde en kansen.