Vaesrade wint van koploper Voerendaal

Vaesrade 1 wint vandaag met 1-0 van koploper Voerendaal 1. De winnende treffer kwam op naam van Rick Holthuijsen. Hij benutte een zeer discutabele strafschop in de tweede helft waardoor de 3 punten in Vaesrade blijven. Een knappe overwinning tegen de koploper en tevens de 4de overwinning in de laatste 5 wedstrijden voor de mannen van Kevin Stawenga.
Vaesrade was bovenliggend deze middag maar moest na de 1-0 toch billenknijpen om de 3 punten binnen te houden en dat is gebeurd ondanks dat sterspeler Tarik Trabelsi niet kon starten door ziekte. Door deze overwinning doen we weer mee en dat is een groot compliment aan de mannen van 1! As zondag wacht RKTSV, altijd lastig! (weten we de thuiswedstrijd nog?). Wederom winst zal een reuze stap opleveren.