Vaesrade wint van Eikenderveld (wereldgoal Tarik Trabelsi)

Vaesrade heeft vandaag met 2-0 gewonnen van Eikenderveld. Man of the Match was Tarik Trabelsi met 2 doelpunten waarbij de 1e goal betiteld mag worden als wereldgoal. Het was koud en nat op de Vijf Bunder. Eikenderveld was misschien wel ietsje beter in de wedstrijd maar Vaesrade was dodelijk effectief. Halverwege de 1e helft kreeg Tarik de bal net over de helft van Eikenderveld en hij bedacht zich geen moment en schoot de bal van ver over de verbouwereerde keeper. 1-0 en juichstemming bij de 12e man. Niet veel later was het weer Tarik die het laatste zetje gaf aan de bal zodat ook de 2-0 ene feit was. Het stadion ging uit zijn dak. In de 2e helft drong Eikenderveld meteen aan maar sta in de weg Urff hield zijn doel schoon en dat zou duren tot minuut 90! – Vaesrade en Eikenderveld streden nog voor de 3 punten en de doelpunten maar aan de 2-0 stand gebeurde niets meer.

Een prachtige en goede overwinning van Voasje op naaste concurrent Eikenderveld. Volgende week de volgende finale voor Vaesrade, uit naar UOW om 14.30 uur in Waubach!