Vaesrade wint in Terwinselen

Vaesrade 1 heeft gisteren met 0-4 weten te winnen tegen RKTSV in Terwinselen. Vaesrade domineerde en won verdiend door doelpunten van Kevin Debeije, Tarik Trabelsi, Leroy Huiveneers en Marvin de Winter. 3 welkome punten voor de equipe van Kevin Stawenga. As zondag wacht Passart VKC thuis om 14.30 uur ! We zijn alleen tevreden met 3 punten en dan sluit Voasje echt aan bij de top 5!

Vaesrade 2 heeft thuis gewonnen van Passart VKC 4 met 5-1. Een moeilijke maar sportieve tegenstander en in een aantrekkelijk duel werd er verdiend gewonnen tegen het stugge Passart VKC. Doelpunten kwamen er van Roy Goossens 2x, Michel Meijer 2x en 1x Ricardo Aussems.

De veteranen verloren afgelopen zaterdag met 4-8 van De Leeuw en de JO7 talenten wonnen zaterdag 2x met 3-2 van Groene Ster en EHC en de laatste wedstrijd werd met 2-0 verloren van DVO. Vaesrade 3 speelde tegen Langeberg 5 zondagmorgen – een verslag van deze wedstrijd volgt.