Vaesrade wint in hometown Kevin Stawenga

Vaesrade 1 heeft overtuigend met 1-5 gewonnen van SV Brunssum. Doelpunten waren er van Swen, Jaimy, Tarek en Michael de Jong. Vaesrade kwam al binnen het half uur op 0-2 en deze klap kwam Brunssum niet meer te boven. Dit Vaesrade zo mogen we stellen is een leuk stel mannen die het momenteel erg goed doen ! Chapeau voor de mannen van Kevin Stawenga, de lat mag hoog! Zondag wacht in de 2e ronde van de beker aartsrivaal Minor.

Vaesrade 2 heeft met 1-1 gelijkgespeeld maar het had ook dik kunnen winnen gezien de kansen welke Vaesrade kreeg, BSV zal dat zelfde zeggen want ook hun kregen legio kansen. Compliment aan de referee, die floot uitstekend! Vaesrade 3 won met 2-8 van het nietige Groene Ster. Ook al was dit geen hoogstaande tegenstander, het was wel lekker om te zien dat het voetballend weer lekker ging.

De veteranen kregen een pak op de broek, het werd tegen Groene Ster 1-7. De JO8-1 was vrij en de JO8-2 won overtuigend met 9-1. Ons 35+ team deed het prima afgelopen vrijdag met 2 gelijke spelen, 1 overwinning en 1 nederlaag. Een fraaie 3e plaats in de ranglijst is het resultaat!