Vaesrade verlengd “contracten”

Vaesrade en trainer Kevin Stawenga zijn blij verheugd dat Rick Holthuijsen, aanvoerder Yassine Zannoudi en Kimio van der Meulen hebben aangegeven dat ze ook volgend jaar in het geel en blauw zullen spelen. Door de corona crisis is het voor de meeste amateurclubs overleven en afwachten wat de KNVB doet met de stand en het programma van het huidige seizoen. Dit alles is onwerkelijk en bizar en daarom is het ook zo mooi en leuk om vrolijk nieuws te brengen.

Rick Holthuijsen is in de jaren dat hij bij Vaesrade speelt uitgegroeid tot een onmisbare pilon in het geheel en misschien is Rick wel bezig aan zijn beste seizoen tot dusver, dus heel erg jammer dat corona roet in het eten gooit. Gelukkig mogen we hem volgend jaar weer aan het werk zien in het mooie geel en blauw. Ook papa Holthuijsen zal blij zijn met Rick’s keuze.

Yassine Zannoudi is dit jaar voor het eerst aanvoerder sinds zijn komst naar Voasje en dat doet hij met overgave. In en buiten het veld neemt hij zijn taken serieus waar. Voetbaltechnisch is Yassine misschien wel de meest begaafde technicus binnen het team van Kevin Stawenga en zijn kennis draagt Yassine op een vriendelijke manier over op zijn teamgenoten.

Kimio sneltrein van der Meulen is een mannetje en dat mag positief worden waargenomen. Snel, behendig en naar ons inziens kan hij nog meer dan hij tot dusver heeft laten zien. Je ziet gewoon dat er een superieure voetballer achter zijn brede lach schuil gaat. Man, wat is Vaesrade blij dat deze 3 mannen hebben “bijgetekend”.

Eindelijk eens goed nieuws na alle corona-ellende. Blijf gezond en hou jullie taai!