Vaesrade trein dendert door!

Vaesrade blijft maar winnen en dat is mooi om te zien. Ook omdat naaste concurrent UOW gisteren 2 punten liet liggen. Dat wil niet zeggen dat we er al zijn, nog lang niet namelijk maar voor nu is het lekker. Op het zware en ongewone veld van Vijlen had Vaesrade moeite met tegenstander Vijlen (zeker in de 1e helft). Maar na de rust had het ook zomaar 0-7 kunnen worden als de kansen waren afgemaakt. De teller stokte bij 0-4. 2x Jaimy Dreessen, 1x Marvin de Winter en 1x Kevin Debeije. Gefeliciteerd.

Vaesrade 2 ontving koploper Voerendaal 4 en het werd 6-2 in het voordeel van de geel blauwen met glasheldere hattrick van Michael de Jong. Verder scoorden Ricardo Aussems, Michel Meijer en Nicky van der Veer 1x. Onder de goed leidende Jacobs was Vaesrade in de beginfase de mindere van Voerendaal maar na deze fase en na de 2-0 (2x de Jong) was het Vaesrade dat bovenliggend was en verdiend won met ruime cijfers, erg knap.

Vaesrade 3, veteranen en 35+ waren vrij. Bij de jeugd kwam alleen de JO8-1 in aktie en ze speelden met 4-4 gelijk thuis tegen FC Landgraaf.