Vaesrade presenteert Mike Tempels en Zakaria el Akrouch

Vaesrade is trots om de 1e twee “aankopen” voor het volgend seizoen te mogen presenteren. Nieuwbakken trainer Kevin Stawenga werkt achter de schermen heel hard met zijn nieuwe staf om de selectie voor volgend jaar rond te maken. En er staan wat toppers in de wacht. Graag willen we de 1e twee nieuwe spelers aan jullie voorstellen:

Mike Tempels:

24 jaar oud uit Brunssum. Nu spelend Sv Sylvia. In het verleden gespeeld bij Langeberg en BSV Limburgia. Vanwege het feit dat Vaesrade al een aantal oud teamgenoten binnen de gelederen heeft was de keuze snel gemaakt. Daarnaast wilt Mike weer plezier vinden in het spelletje zowel op het veld als in de kantine. Mike hoopt met Vaesrade volgend jaar voor promotie te spelen maar vooral plezier te hebben met de jongens. Mike van harte welkom in Vaesrade en we zijn zeer verheugd jou te mogen verwelkomen !

Zakaria El Akrouch:

24 jaar oud en ook afkomstig uit Brunssum. Nu spelend voor Sporting Heerlen. Gekozen voor Vaesrade om weer veel wedstijden te kunnen spelen samen met een aantal vrienden en oud ploeggenoten. Wilt in Voasje zelfvertrouwen en vorm terugvinden en weer belangrijk zijn voor een team. Doelstelling is daarom ook promotie of er in ieder geval er voor meedoen met hopelijk veel persoonlijk aandeel hierin. Zakaria ook jij bent van harte welkom binnen de Vaesrade familie. Geniet van het spelen in het geel en blauw.

We zijn trots op deze 2 nieuwkomers! en we zijn tevens blij verheugd u te mogen mededelen dat we nog meer talenten bereid hebben gevonden om te komen spelen voor Vaesrade. Deze nieuwe spelers presenteren we u snel.