Vaesrade neemt revanche

Een ontketend Vaesrade heeft vandaag revanche genomen tegen Bunde door met 1-0 te winnen en deze overwinning was op basis van zeker de 1e 45 minuten meer dan verdiend al moet gezegd worden dat Bunde de 2e helft behoorlijk aandrong. Paul Bisschops had geleerd van de 4-2 nederlaag vorige week tegen datzelfde Bunde en door meteen pressie te zetten werd Bunde in de 1e helft teruggedrongen op eigen helft, dat leverde behoorlijk wat kansen op voor de geelhemden. Kevin Debeije, Marvin de Winter, ze waren er allemaal heel dichtbij maar uiteindelijk zou Clint Fiedler die dit weekend zijn verjaardag vierde het goudhaantje worden want hij scoorde met zijn hoofd na een scrimmage de 1-0.

Tot aan de thee werd er niet meer gescoord en dat was te danken aan het niet benutten van de kansen aan Voasje zijde. Na de thee een ander beeld, Vaesrade kreeg kansen, zeker, maar Bunde drong fel aan en was enkele malen heel dichtbij de gelijkmaker maar die kwam er niet. De sfeer werd grimmig en de duels harder maar de verdediging van Vaesrade bleef fier overeind en de Bisschops ‘boys zouden gaan winnen !!!

Drie punten rijker maar vooral een reuzestap gemaakt in de strijd om lijfsbehoud. Volgende week wacht de derby tegen nummer 2 Hulsberg. Ieder punt is een bonuspunt! Succes.