Vaesrade JO8-1 herbstmeister!

RKVV Vaesrade JO8-1 heeft vanavond de laatste wedstrijd in de 1e fase gewonnen met 17-0!!! van Born JO8-1 en daarmee laten zien dat ze veruit de beste ploeg zijn in hun klasse. Men begon in de 4e klasse omdat we niet wisten wat ons te wachten stond met 2 nieuwe kindjes in de ploeg en 2 kindjes welke nog op de JO7 mogen spelen. Maar al snel bleek dat we een maatje te groot waren voor alle tegenstanders in de 4e klasse en daarom greep de KNVB gelukkig in na een aantal wedstrijden en werden we in de 3e klasse gezet maar ook daar bleek dat we eigenlijk te laag spelen naar ons kunnen. Vandaag bijvoorbeeld werd Ahmed gemist en toch werd er over Born heen gelopen en dat toont de teamspirit en de klasse en gretigheid van dit team. Vorige week werd er een friendly match geregeld tegen UOW 02 JO8 uit de 2e klasse om te kijken hoe we het zouden doen tegen een team wat veel hoger speelt – maar ook deze pot werd gewoon gewonnen met 5-4.
In fase 2 hopen we op meer tegenstand daar dit veel beter is voor onze ontwikkeling en ook voor de tegenstanders is dit veel leuker. 💛💙⚽️ maar voor nu zijn we erg trots op onze kanjers van de JO8-1 welke de trotse herbstmeisters zijn!
Ryan – Keano – Niels – Aimee – Ahmed – Jesse – James – Kayden en Mees …. Jullie zijn toppers !!!
Vanavond hadden we naast de overwinning nog meer te vieren want onze twins waren jarig en dus werd de ploeg getrakteerd op wat lekkers 🍭 dankjewel !
Nu genieten van een paar vrije dagen en volgende week zaterdag gaan we plezier maken op het toernooi van SV Brunssum met Monique Coort Jesse Franssen Danielle Chris Keano Kayden Kyvano Michael De Jong Chantal Gerhards Mohammed Almulla en vele andere trotse ouders !