Vaesrade 3 2.0

Het nieuwe seizoen is aanstaande, het seizoen 2019/2020 en ons 3e elftal gaat een ware gedaantewisseling tegemoet. De “oudjes” verkassen naar de veteranen en daarom heeft de jeugd zich samengepakt (Levy Jacobs, Etienne Wouters, Ildar Vleugels en Kenny Konings) en het derde een extreme make-over gegeven. Er zijn sponsoren binnengehaald voor ons nieuwe derde maar ook een aantal nieuwe (top) spelers. Deze spelers aangevuld met de reeds aanwezige boys van Voasje 3 zullen er komend seizoen voor zorgen dat ons 3e een totaal nieuw team is qua uitstraling, leeftijd en beleving. De mannen hebben er zin in! Er komen oefenwedstrijden, bekerwedstrijden en er zal zeker 1x, misschien wel 2x getraind gaan worden. De lat ligt hoog – De Voasje familie wenst Vaesrade 3 2.0 een geweldig leuk seizoen toe met veel plezier, doelpunten maar vooral ook veel punten! De jongens hebben al 1x samengezeten en de bestuurskamer puilde uit, dat toont de grilligheid van deze nieuwe lichting.

We zijn trots!

Nieuwkomers zijn:

1. Elko Doven (FC Hoensbroek) – Hoezo een top speler? – nu woonachtig in Vaesrade.
  2. Rob Waanders (clubloos)
  3. Rob Hiensch ( Alfa Sport)
  4. Kerhin Kamionka (clubloos)
  5. Koen van de Laar (Nec 92) – sinds kort woonachtig in Vaesrade – Oost.
  6. Etienne Borrel ( Langeberg) – allround inzetbaar als keeper.
  7. Dave Clement (clubloos)
  8. Mitchell Vos (clubloos)

Overgebleven van het “oude” derde:

1. Glenn Ettema
  2. Giel Niesing
  3. Ildar Vleugels
  4. Kenny Konings
  5. Mounir Arrefag
  6. Rik Hendrix
  7. Joost van Dun
  8. Daniel van der Zwaag
  9. Levy Jacobs

Overgekomen van Vaesrade 2 :

1. Logan Westerhof
  2. Mark Urff
  3. Etienne Wouters

Natuurlijk kan het zijn dat er nog afvallers bijkomen van het 2e en dat er mensen van de veteranen af en toe aansluiten bij Vaesrade 3.0

Nogmaals welkom en maak er wat moois van !