Vaesrade 2 wint lastige uitwedstrijd tegen Groene Ster!

Vaesrade 2 heeft vandaag goede zaken gedaan door de lastige uitwedstrijd bij Groene Ster 3 te winnen met 1-2. Michael de Jong was wederom het goudhaantje door 2x het netje te doen bollen. Het was vooraf al duidelijk dat Groene Ster over een gezonde groep jonge gasten bestaat en dat ze behoorlijk kunnen bollen en dat was terug te zien. Toch was Vaesrade de betere partij en werd er uiteindelijk verdiend gewonnen maar bleef de uitslag beperkt tot 1 doelpunt verschil daar Voasje veel te slordig omging met de geboden kansen. As. maandag de volgende FINALE, om 10.30 uur uit naar het immer moeilijke Rimburg. EHC en Heksenberg wonnen ook dus het blijft ongemeen spannend, en ook Abdissenbosch (welke niet in aktie kwam) doet gewoon nog meer hoor!