Drama in Vaesrade

Laten we 09-11 snel doorstrepen, vergeten en verder gaan. De wedstrijd van ons vlaggenschip mag ervaren worden als een drama. Er gebeurde van alles, 2 rode kaarten, schitterende doelpunten, de wedstrijd werd tijdelijk stil gelegd etc. RKTSV verdiend de complimenten want zwaar gehavend weerde de mannen van Henk Stawenga zich kranig en gingen ze met de drie punten terug naar Terwinselen. Vaesrade mag de wonden likken want ondanks het doelpunt van Jason Trinidad zijn de druiven zuur, heel zuur. Deze wedstrijd had simpelweg gewonnen moeten worden maar is niet gebeurd en dus bivakkeert Vaesrade in de onderste middenmoot en dat is volgens critici echt te laag. As zondag tijd voor sportieve revanche want dan speelt Vaesrade uit naar Kakertse Boys. We trappen om 14.30 uur af en dan kan, nee moet een en ander worden rechtgezet.