Vaesrade 1 en 2 winnen – Super Sunday! (hattrick hero Michael de Jong)

Zowel ons vlaggenschip alsook het 2e team hebben vandaag de 3 punten in Voasje gehouden. In de vroege ochtend pakten de mannen van Peter Nowik de drie punten thuis tegen Heksenberg Nec en later om 14.30 uur deed de Equipe van Stawenga datzelfde en daarmee kunnen we concluderen dat het een super sunday was.

Vaesrade 1 mag de goden dankbaar zijn want het was niet al te best tegen Passart VKC maar gelukkig kreeg Jason Trinidad in de laatste seconden het leer toch nog in het netje. Het andere doelpunt kwam van de voet van Lars Keulen en dus werd het 2-1.

Vaesrade 2 kwam in verliespunten weer een stapje dichterbij Heksenberg Nec door een puike 5-1 overwinning. In een pittig maar sportief duel ging het spel in de 1e helft op en neer maar in de 2e helft was Voasje toch wel bovenliggend en liep het uit naar 5-1 en dat is een compliment waard. Doelpunten kwamen er van Michael de Jong 3x, Junior Boelijn 1x, en Levi Bemelmans 1x. Ook complimenten aan de tegenstander en aan de referee Damian Goessens die uiterst sportief floot in dit moelijke duel.