Vaesrade 1 blijft winnen!

Vaesrade 1 blijft winnen! Op een drassig veld in Abdissenbosch werd uiteindelijk verdiend gewonnen met 0-2. De wissels deden het vandaag, de 0-1 kwam op naam van Marvin de Winter en de 0-2 werd door Rick Holthuijsen vanaf 11 meter koelbloedig afgerond. UOW blijft ook winnen waardoor de strijd voor periode 1 nog helemaal open ligt. Andere concurrent Zwart Wit en tegenstander van as zondag speelde gelijk! As zondag de zware klus tegen Zwart Wit – 1 voordeel we spelen thuis en dat scheelt enorm met onze 12e man!

Vaesrade 2 speelde de zware uitwedstrijd tegen SV Hulsberg. Na 90 minuten was de stand 1-1, een terechte uitslag maar toch blijf het wrange gevoel van ” we hadden kunnen winnen” hangen. Vaesrade 2 mag gaan werken aan het afmaken van de kansen, want ojee wat kreeg Vaesrade 2 weer een hoop kansen. De scheidsrechter van dienst krijgt overigens een groot compliment! Want deze man floot uiterst sportief! Chapeau.

Vaesrade 3 liep over UOW 02 5 heen en het won met ruime cijfers. Vaesrade 3 staat na deze winst bij de top van de ranglijst en doet gewoon lekker mee. As zondag worden de degens gekruist met Woander Forest 3, een k.. veld in Merkelbeek, dus geen makkie!

De veteranen speelden niet en ons 35 plus team speelde op de velden van Woander en boekte wisselende resultaten. De Jeugd verloor allemaal en begon fase 2 niet zoals verwacht.