Uitslagen van vandaag (29-05-2022)

De uitslagen van vandaag!
Ons 1ste elftal had vrij en was in afwachting van de uitslag tussen RKHBS en Voerendaal. De mannen uit Voerendaal wisten met 1-2 te winnen en door deze uitslag is aanstaande pinkstermaandag om 14.30u de alles beslissende wedstrijd Vaesrade 1 – RKHBS 1. De winnaar van deze wedstrijd gaat de nacompetitie in voor promotie.
Kom de mannen van Kevin Stawenga massaal aanmoedigen aanstaande maandag @ Voetbalvereniging RKVVVaesrade
Ons 2de elftal maakte gehakt van Kakertse Boys, het werd maar liefst 2-17!
Michael De Jong wist het netje weer 7 keer te vinden en de overige doelpunten kwamen op naam van Michel Meijer 2x Roy Goossens 1x, Niek Ortu 1x , Logan Westerhof 1x, Mervin Offergeld 1x, Bas Haffmans 1x, Armand Franssen 1x en Mohammed Rahalli 1x
Directe concurrent NEC’92 4 keek vandaag tegen een 3-1 achterstand aan bij Abdissenbosch. Deze pot werd echter gestaakt, dus ook hier wordt het weer spannend wat de KNVB gaat doen.
Ons 3de elftal wist eindelijk weer eens hun niveau te halen. Het werd 5-2 tegen Amstenrade en Danny Lemmens wist een loepzuivere hattrick te scoren in de 1ste helft. Etienne W O Uters scoorde de overige 2 doelpunten.