Transfernieuws Voasje deel 1:

Nu de KNVB heeft besloten dat de competitie niet meer hervat zal worden dit lopende seizoen en dat we wellicht gaan spelen in regiocups heeft de technische staf samengezeten en is menn bezig met de formatie van de selectie voor het seizoen 2021/2022.

En we kunnen aftrappen met heel goed nieuws want zowel Rick Holthuijsen alsook Yassine Zannoudi hebben aangegeven ook volgend seizoen de clubkleuren geel en blauw trouw te blijven. Beide iconen maken reeds verscheidene jaren deel uit van het elitekorps welke getraind wordt door Kevin Stawenga en dat bevalt prima van weerszijde. De honger naar de bal is enorm bij deze 2kwalitatief sterke spelers en samen met de andere boys willen ze eindelijk een seizoen afmaken en het liefst met een prijs(je). Tot heden gooit corona natuurlijk roet in het eten en ook de start van dit afgelopen seizoen totdat het werd afgebroken was natuurlijk niet echt sterk. De hoogste tijd dat dit komend seizoen goed gemaakt wordt en wat zijn we als club blij dat dit met deze 2 alleskunners gaat gebeuren! De Voasje familie is blij met hun toezegging evenals onze trainer.

Binnenkort nog meer transfernieuws, volg onze site www.rkvvvaesrade.nl en volg ook onze facebookpagina voor altijd up to date te blijven !