Transfernieuws deel 3

Jaja we hebben weer nieuws vanuit de selectie, Jaimy Dreessen en Lars Keulen hebben trainer Kevin Stawenga laten weten dat ze ook komend seizoen de clubkleuren geel en blauw zullen verdedigen en daar zijn we heel blij mee. Lars Keulen behoeft geen uitleg, kind van de club, alleskunner alleen een beetje van glas. Was jeugdtrainer, trainer van 2, selectiespeler en animator van diverse kaartavonden en afgelopen seizoen heeft hij er voor gekozen om 1 weer sterker te maken en dat heeft hij niet kunnen afmaken en daarom nog een jaar Voasje 1! Jaimy kwam als een soort Haller naar Vaesrade om te gaan zorgen voor een reeks doelpunten waar je U tegen zou zeggen. Doordat de competitie niet afgemaakt is (slechts 3 wedstrijden) heeft deze top spits niet kunnen laten zien wat hij graag wilde laten zien en daarom kunnen de seizoenskaarten besteld worden want volgend jaar gaat Jaimy voor minstens 15 doelpunten !

We feliciteren de boys met nog een jaar Vaesrade en we feliciteren de trainer met nog een jaar werken met deze 2 klasbakken.