Super Sunday

Een dikke overwinning vandaag voor ons vlaggenschip. De pupil van de week Dani Zoetbrood scoorde bij de aftrap alvast. Dat bleek een voorproefje voor wat Vaesrade de eerste 30 minuten liet zien! De spelers van 1 namen hier een goed voorbeeld aan want na 25 minuten stond het al 5-0. Een hattrick van Michael de Jong en doelpunten van Jaimy Dreessen en Angelo Rouwette zorgde voor een 5-0 voorsprong. Hierna scoorde Voasje weer maar dit keer wel in het verkeerde doel. De 2de helft nog diverse kansen op 6-1 maar de vlagger van Irene wapperde erg fanatiek met de vlag helaas. In de ochtend speelde 2 de derby tegen Minor 4 en die werd in de laatste minuut met 3-2 gewonnen door een kopgoal van Maikel Gerits!