Super begin Vaesrade

Vaesrade 1 is de competitie voortvarend begonnen. Thuis werd er met 2-0 gewonnen van RKASV dat kansloos met 0 punten naar huis werd gestuurd. Vaesrade mag dan niet uitblinken in verfijnde techniek maar er stond een team! Dat team knokte zich verdiend naar 3 punten door doelpunten van Kevin Debeije en Rick Holthuijsen. Een lekker begin dat een vervolg kan krijgen volgende in de derby tegen Schimmert.

Vaesrade 2 speelde thuis tegen SSA RKDFC DOENRADE 2 en het werd na een 0-2 achterstand 2-2. Tegen de gedoodverfde titelkandidaat kwam Voasje terecht met 0-2 achter daar DFC meer en goed voetbal liet zien dan Vaesrade. Na de 0-2 een keihard vechtend Vaesrade dat de rood witten terugdrong. Het loon na werken kwam er door 2 mooie doelpunten van Michael Gerits, wat het nog mooier maakte was dat de 2-2 in de 90 en 1e minuut viel. Chapeau boys.

Vaesrade 3 was vrij en de dames wonnen met 0-13 bij Keer. Van een echte wedstrijd was natuurlijk geen sprake. Samenvattend net geen super sunday, maar we komen zeker in de buurt, geen verlies en alleen maar punten, mooi man.