Hoofdtrainer

Speed daten met de trainer…..

Onze trouwe reporter had vandaag een speeddate met Trainer Kevin Stawenga, deze man heeft het zo druk dat er slechts 5 vragen gesteld konden worden, welke antwoorden onze hoofdtrainer gaf leest u hieronder:

1. Beste trainer, zondag laatste wedstrijd 1e ronde tegen Wijnandia, gaan we door bekeren?

Als je na 2 wedstrijden in de beker,nog kans maakt om de volgende ronde te halen dan moet je er zeker voor gaan als ploeg.
Maar het is qua stand spannend in de groep dus wellicht wordt het zelfs beslist op doelsaldo.

2. Kevin, we zijn de voorbereiding goed gestart met veel positieve resultaten, wat zegt dit voor de competitie?

We hebben idd een prima voorbereiding doorgemaakt,maar dit zegt helemaal niets voor de competitie.
De 1e wedstrijd tegen Geuldal zullen we weer op 0 beginnen en moeten we het laten zien.

3. Volgens de die hard fans zijn we kwalitatief beter geworden dan vorig seizoen? Is dat zo? en waarom?

Onze groep is vrijwel in tact gebleven en ik denk dan ook dat dit een grote plus is voor het team.
De sfeer is goed en het teamgevoel is ook prima we zijn weer dichter na elkaar toe gegroeid.
Daarnaast hadden we vorige seizoen ook een prima ploeg,maar nu lijken de puzzel stukjes in elkaar te vallen.

4. Waar gaan we eindigen met 1 in de competitie? en waarom?

Dat is altijd een lastige vraag vooraf aan de competitie,we willen met Vaesrade een goed seizoen draaien en dan raak ik meerdere facetten niet alleen het 1e elftal.
Als onze groep zich blijft ontwikkelen zoals het nu doet hebben we een prima groep die het heel veel ploegen lastig gaat maken.
Maar een plek op de ranglijst ga ik hier nog niet noemen…we gaan het meemaken.

5. Wie is in jou ogen DE titelfavoriet in jullie klasse en wie gaat eruit vliegen?

Ook dit is lastig om te benoemen.
De vraag is hoe is iedereen door de corona periode heen gekomen,en wie heeft zich kunnen versterken in deze bizarre periode..op basis van het verleden schat ik kerkrade-west,Voerendaal,rkhbs wel hoog in.
En voor de onderste plekken blijft het spannend.