Selectienieuws!!!!

Vaesrade is blij verheugd om u te melden dat Cain Strufer en Tarik Trabelsi komend seizoen de kleuren geel en blauw zullen dragen! Gaan ze dan naar RKC? NEE – ze komen naar oss Voasje…..

Tarik Trabelsi traint al een aantal weken mee en in de onderlinge potjes heeft Tarik laten zien dat hij Voasje beter gaat maken, veel beter, want hij is een geboren voetballend talent en buiten dat een uiterst sympathieke jongen! Natuurlijk werd er aan Tarik getrokken door meerdere clubs maar de trainer Stawenga maakte een dans van vreugde toen Tarik afgelopen week liet weten voor Vaesrade te kiezen. In het verleden speelde Tarik (neef van Yassine) o.a. bij Lindenheuvel – Heidebloem.

Een andere super aanwinst is de verdedigend ingestelde Cain Strufer. Cain is een super snelle speler die in de laatste lijn kan spelen maar ook in de aanval uit de voeten kan, hij komt nu van RKMVC daarvoor speelde hij bij het voormalige Nec 92. Ook toen de trainer dit nieuws hoorde sprong hij een gat in de lucht van vreugde. Met deze 2 aanwinsten gaat Vaesrade volgend jaar de lat stiekem hoog leggen! We wensen beiden heren heel veel plezier en succes bij VV Vaesrade en we heten ze van HARTE WELKOM bij een mooie warme club en hopelijk een covid vrij voetbalseizoen !