Selectienieuws 12.0

Ja Ja – daar zijn we weer! Selectienieuws! Gaan ze nu doorgeven wie er allemaal stopt of weggaat? NEE! Weer 2 nieuwe aanwinsten worden bij deze gepresenteerd. Wie zijn dat dan? Het zijn Davor Pejcinovic en Ton Velraeds. Kunnen die mannen ook wat? ECHT WEL!!

Ton Velraeds komt uit een echte voetbal familie, zijn 2 broers spelen op het 1e van sv Langeberg en bsv Limburgia en zijn neef bij Groene Ster dus het voetbal zit er wel in. Ton is 2-benig, heeft een goede techniek, en een fluwele trap. Ton heef zin in het nieuwe seizoen, waar hij veel jongens zal tegenkomen waar hij een verleden mee heeft.

Davor stond bekend als het grootste talent van Groene Ster in de jaren dat ook onze huidige spits Marvin de Winter actief was bij de ster dragers! Het is voor Davor allemaal een hele tijd geleden maar Kevin Stawenga heeft hem weten te overtuigen om toch te (her)starten en dan zien we wel waar het schip strand. De trainer en zijn assistenten zijn in ieder geval erg blij met deze 2 nieuwe aanwinsten !

De selectie telt een ruim aantal van meer dan 40 spelers, zoveel? JA zoveel! want de praktijk leert de echte kenners dat je de meeste spelers nodig zult hebben! As.vrijdag wordt er gelukkig weer corona-proof getraind door selectie 1 en 2 en dat is stap 1 op weg naar een top seizoen! Zijn we 1 van de favorieten in de 4e klasse of ?