Selectie krijgt vorm

Na de corona – crisis gaat Voasje knallen want de selectie van Kevin Stawenga krijgt steeds meer vorm. Ook het 2e elftal welke volgend jaar onder leiding zal staan van Peter Nowik kent meer en meer blijvers.

De lijst met namen welke blijven wordt langer en langer, vandaag mogen we maar liefst 10 namen bekend maken welke ook volgend jaar in het geel en blauw te bewonderen zijn. We beginnen met 3x een MIKE… Mike Minten, Mike Nowik en terug van weggeweest Mike Claus. Alle drie zullen ze gaan voor het hoogst haalbare en de lat ligt hoog. Ze hebben er allemaal heel veel zin in en de honger naar de bal is groot.

De huidige trainer van 2, Lars Keulen gaat er weer voor, zijn streven is een basisplaats op 1 heroveren en met de passie en overtuiging zoals we van Lars gewend zijn, lijkt me dat geen probleem. Mocht Lars onverhoopt 1 niet halen dan is hij van harte welkom op 2. De staf is blij dat Lars weer gewoon speler wordt.

De familie Bemelmans oet Voasje is momenteel hofleverancier van de selectie met 2 man, natuurlijk Levi en Jordi. Jordi is DE sluitpost van 2 en hopelijk gaat hij Erik Urff het vuur aan de schenen leggen want gezonde concurrentie maakt ons allen beter. Levi is de laatste potten van 2 uitgegroeid tot basisspeler en hopelijk trekt hij na de corona deze lijn door. Kevin en Peter zijn in ieder geval heeeeel erg blij dat het Voasje gehalte dik gehaald wordt door deze 2 youngsters.

Niek en Nicky, het klinkt als een komisch duo, maar dat zijn ze allerminst. Nicky en Niek zijn 2 draufgengers op 2. Spelen altijd hun pot en de mannen kunnen veel meer dan ze denken. Ze staan te popelen om dit te laten zien. Nicky wordt een geduchte tegenstander voor iedere spits en Niek soleert op links. Man wat zijn we happy de peppie met deze 2 toffe gasten!

Blijven nog 2 mensen over en dat zijn Jason en Ronschau. Jason is voor Feijenoord maar toch geliefd binnen de selectie in Vaesrade. En zijn laatste doelpunt tegen RKHBS staat ons nog allemaal bij want daarin toonde Jason zijn echte klasse, want voetballen “ken” het menneke wel. Ronschau van hetzelfde laten een pak – een echte “vechter” in het elitekorps van Kevin Stawenga en dat kunnen we wel gebruiken in Voasje. Jason Trinidad en Ronschau van Hardefeld, het is fijn dat jullie blijven!

Na de pasen nog meer nieuws…..