Pupil van de week: Jesse Franssen

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, kind, staan en de tekst 'RV ask Felix FOR PROFESSIONALS Pupil Pubilvande van de week JESSE FRANSSEN JESSE FRANSSEN 10 98 SP CAFETARIA CAFETARIAVAESRADE VAESRADE Leeftijd: 5 jaar Favoriete eten: Frikandellen en schnitzel Favoriete kleur: Blauw en Geel Favoriete club: Ajax Hobby's voetballen fietsen FRANSSEN 98 PAC 99 DRI 95 SHO 94 DEF 97 PAS 96 PHY en zwemmen'

A.s. zondag is Jesse Franssen de pupil van de week bij Vaesrade 1 – Passart/VKC 1.

Sinds we weer een JO7-1 hebben binnen Vaesrade is het plan geboren om ook de pupil van de week weer op te pakken en a.s. zondag is het zover want dan is JESSE FRANSSEN de pupil van de week !

Jesse speelt bij de JO7-1 en is 5 jaar oud, hij eet graag frikandellen en ook schnitzels vind hij lekker. Zijn favoriete kleuren zijn uiteraard geel en blauw. Jesse vind het leuk om te voetballen en het leukste aan voetballen is goalen maken, kampioen worden en dus een beker krijgen. Buiten Vaesrade is AJAX zijn favoriete club. Zijn hobby’s zijn voetballen in Vaesrade, buiten fietsen en zwemmen. Jesse vind het wel heel erg spannend om pupil te zijn !

Veel succes Jesse a.s. zondag !