Vaesrade wint 6 punten pot

Vaesrade heeft in een winderige wedstrijd met 1-2 weten te winnen bij Keer uit Maastricht. Een wedstrijd die niet gespeeld had mogen worden daar zijn we het over eens, maar owee wat zijn we blij met de 3 punten. De overigens dik verdiende 3 punten. Vaesrade was beter en via Rick Holthuijsen en Kevin Debeije werd het netje 2x geraakt en gingen de punten mee naar het geel blauwe rijk. Een 6 punten duel blijkt uit de stand. Vaesrade heeft lucht door deze kostbare punten en kijkt naar boven in plaats naar onder. As. zondag wacht DBSV dat thuis de nummer 2 Hulsberg een pak op de broek gaf. De afgelopen weken heeft Vaesrade laten zien dat het veerkracht en mentaliteit heeft en as. zondag in eindelijk weer een thuiswedstrijd is er maar 1 ploeg die de punten wilt hebben en dat is Vaesrade! Succes.

Vaesrade 2 verloor friendly van Spaubeek 2 met 2-0 en Vaesrade 3 en de dames wonnen beiden met respectievelijk 5-3 en 3-2 en beide teams handhaven zich daarmee in de top 4 van hun klassement. Of ze nog meedoen om de titel? Als we een en ander mogen samenvatten was dit competitietechnisch gezien een SUPER SUNDAY!!!