Passart VKC 1 – Vaesrade 1 voorbeschouwing met ASK FELIX

Morgenavond om 20.00 uur (zonder publiek helaas) zal Vaesrade het opnemen tegen Passart VKC, een wedstrijd die onlangs helaas werd afgelast in verband met corona. De laatste wedstrijd van Vaesrade is alweer anderhalve week geleden, Vaesrade haalde destijds uit tegen Kakertse Boys. Vaesrade bezet momenteel de 8e plaats in de competitie en kan bij winst op Passart VKC stijgen naar plaats 7 of met een beetje geluk naar plaats 6 en komt dan op een puntentotaal van 12, een achterstand van 7 op de ongenaakbare koploper Voerendaal momenteel. Passart VKC heeft momenteel slechts 5 wedstrijden gespeeld en in die 5 potjes werden er 3 punten vergaard. Passart tegen Vaesrade is altijd een aparte wedstrijd op zich waar de stand er niet toe doet. Vaesrade wilt “Europees” voetbal en Passart wilt stijgen en af van die drie punten. Op het kunstgrasveld van de blauw witten zal het voor de mannen van Ex trainer van Passart Kevin Stawenga geen makkie worden om zomaar 3 punten mee te nemen naar de Vijf Bunder. We wensen de mannen veel succes en we zullen thuis in Vaesrade een kaarsje aansteken en bidden voor een super woensdag!