Ook van Hardefeld en Van der Meulen sluiten aan

Kimio van der Meulen

Nadat de 1e drie versterkingen zich hebben gepresenteerd mogen we met gepaste arrogantie “aankopen” 4 en 5 presenteren.

Ronschau van Hardefeld en Kimio van der Meulen zullen ook het elitekorps van Kevin Stawenga komen versterken.

Kimio is 23 jaar oud en speelde bij De Leeuw en BSV Limburgia alvorens die ging spelen voor Passart VKC. Kimio is op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heet Vaesrade. Kimio wilt promoveren met Vaesrade en wilt de uitdaging met veel nieuwe mensen om zich heen heel graag aangaan.

Ronschau is iets ouder dan Kimio en 26 lentes jong. Hij speelde in zijn carriere bij Abdissenbosch, Sv Brunssum en Amstenrade en nu speelt hij bij Passart VKC. Ronschau geeft aan dat die op zoek is naar een gezellige club en wilt na een mooie periode Passart VKC iets nieuws toevoegen aan zijn loopbaan. Zijn doelstelling is genieten van Voasje en als het even kan promoveren.

Natuurlijk heten we de 2 youngsters van harte welkom binnen onze geweldige vereniging en we zijn maar wat trots om ook deze 2 toppers te mogen zien spelen in het geel en blauw.

Voasje in de steigers