Onnodig verlies Vaesrade 1

Vaesrade verliest onnodig van koploper Merefeldia. Na een vroege voorsprong door een corner die Swen Boelijn in één keer erin draait pakt Merefeldia het initiatief over en weet het tweemaal te scoren voor rust. Als good old Michael De Jong vervolgens de 2-2 op het scorebord brengt, staat het niet veel later door een counter van Merefeldia alweer 2-3. Na de rust heeft Vaesrade de controle en valt het constant aan. Er worden slechts enkele kansen gecreerd tegen de mannen van Danny Koevermans. De bal gaat er niet meer in, waar een gelijkspel toch zeker verdiend was geweest. Ondanks het verlies wel weer een puike pot van Voasje 1. We bedanken Max Elze, die uit zijn keeperspensioen kwam omdat vandaag zowel onze 1ste als 2de keeper geblesseerd was. Hij keepte een goede pot! Het 2de verloor helaas ook in de ochtend met 4-1 op bezoek bij Kakert. Danny Lemmens scoorde het enige doelpunt aan Vaesrade zijde.