Om des keizers baard

As. zondag zal ons vlaggenschip de degens kruisen met Daalhof 1. Een wedstrijd om des keizers baard is dan de mooie uitdrukking. Er kan en zal alleen gespeeld worden om de wedstrijdpremie en natuurlijk om 3 punten.

Daalhof is al gedegradeerd en Vaesrade zal volgend jaar ook weer 4e klasser zijn. Toch zullen de mannen van Paul Bisschops deze wedstrijd anders interpreteren dan alleen om des keizers baard want met Daalhof en daarna SCG op het programma zou Vaesrade zomaar 6 extra punten kunnen pakken en dus kunnen strijgen op de ranglijst en meer dan 30 punten pakken en dat zou een mooi aantal zijn. En Paul verdient een mooi afscheid van de jongens alvorens die naar Walram verkast en dat cadeau mag 2×3 punten zijn! Succes mannen.