Nog meer blijvers….

Man man man…wat gaan wij lekker het weekend in…Waarom? Daarom! Nee niks daarom, we zijn erg blij want Kevin Stawenga had goed nieuws vandaag zo vlak voor een “werm” weekend waar we op ons kunnen verheugen. Niet 3 blijvers, maar vandaag 4 blijvers… We love it.

Wie blijft er dan vragen de supporters zich af? Nou….hier komen de namen… als eerste beginnen we in de voorhoede.. Vroeger de ideale schoonzoon, daarna uitgegroeid tot een kaartenpakker en een enfant terribele welke zijn weerga niet kent… nee nu doen we hem tekort, een gangmaker binnen en buiten het veld, een doelpuntenmachine en een wereldgozer…natuurlijk hebben we het over Marvin de Winter… hij heeft gelukkig aangegeven Voasje trouw te blijven ! Had ook niet anders moeten zeggen want dan hadden we hem opgewacht buiten de poort… nee gekheid, YES Marvin blijft!!

Wie is dan die nummer 2?? we blijven in de voorhoede.. kwam ooit naar Voasje om te spelen op een lager elftal maar groeide al snel door tot een speler van onze selectie. Wisselde superieure momenten af met momenten dat we dachten, jong haal de dozen van je schoenen af. Maakte wereldgoals, pakte weleens een schorsing maar was vooral een hele leuke gast die aangegeven heeft (gelukkig) dat hij de succes-story bij Voasje wilt continueren. Randy speelde in alle elftallen en als hij tietjes had gehad had hij ook nog meegedaan met de dames. Een echte verenigingsplayer!

Nog 2…….. Wie is nummer 3? Wat de reporter betreft de voetballer van het jaar van de afgelopen 5 jaar… maar dan hebben we het over het meest constant. Mist maar weinig trainingen, is netjes, heeft alleen maar vrienden binnen Voasje, bescheiden als persoon maar groots binnen de krijtlijnen. We hebben het over onze roadrunner met een tintje… gaat geen duel uit de weg en hard op weg om mister Voasje te worden van de jaren 2020! We hebben het natuurlijk over Tony Geestman… ook hij gaat Vaesrade trouw blijven. Dankjewel Toon!

Dan hebben we er nog eentje te gaan… speelde ooit in Vaesrade, ging effe weg maar kwam gelukkig (met box) heel snel weer terug. Klein van stuk maar groot als persoon binnen en buiten het veld. Natuurlijk praten we hier over Danny Lemmens. Uuh? is die niet van Voasje dan? Natuurlijk wel! Woont er niet, maar heeft wel geel en blauw bloed en hoera hoera hij blijft! Ik denk zelfs dat we hem niet meer kwijt komen…. nee gekheid, we zijn blij dat de linkse balvirtuoos met iedere training een nieuw setje ons mooie cluppie trouw blijft.

Wie o wie blijven er nog meer of komen er nieuw…. blijf alert meermaals de site controleren !