Nieuwkomers 1e en 2e

De overschrijvingsperiode is voorbij en dus gaan veel clubs zich opmaken voor de vakanties voordat dadelijk in augustus het voetbalgeweld los gaat barsten. Vaesrade nieuwbakken trainer Stawenga wilt de laat hoog leggen en heeft gezorgd met zijn technische staf voor behoorlijk wat versterkingen.

Hieronder een overzicht:

1. Ronschau van Hardefeld en 2. Kimio van der Meulen (Passart-VKC) – 3. Mike Tempels (Sv Sylvia) – 4. Zakaria El Akrouch (Sporting Heerlen) – 5. Danny Oudhuis (Sv Langeberg) – 6. Kai Roovers (VV Amstenrade) – 7. Jeffrey Nauts (Sv Brunssum) – 8. Damian Goessens (VV Walram) – 9. Mohammed Rahhali en 10. Yassir El Ouali ( RKASV) – 11. Larry Huijveneers (Fc Geleen Zuid) – 12. Leroy Huijveneers (Jabeek) – 13. Colin Huijveneers (Geen club)

Opnieuw begonnen zijn:

14. Kevin Keulen en 15. Sherrelton Privania (knieblessure gehad)

Welkom !!!! en heel veel plezier en succes!!