Nieuwe gezichten !

Achter de schermen wordt er door de technische staf al heel hard gewerkt aan het seizoen wat komen gaat. We weten de indelingen, we weten de tegenstanders en daar is Kevin Stawenga volop aan het anticiperen. Nadat hij al een definitief JA kreeg van een hoop spelers van de huidige selectie is hij ook blij verheugd u drie nieuwe “aankopen” te mogen presenteren. Het betreft de heren Junior Bolijn van Passart-VKC, en als we dan vragen naar zijn persoonlijke kenmerken dan komen we uit bij de volgende woorden: Jongen van de instelling, snelheid, teamplayer, aanvallend ingesteld en dus een toevoeging aan de huidige selectie. Voasje verheugd zich op de komst van Junior die Vaesrade ziet als een promotie en een stapje hoger ten opzichte van Passart VKC. Naast Junior komt ook Martijn Kollee het geel en blauw aantrekken. Martijn komt van Kakertse Boys en heeft altijd in het spoor van Kevin Stawenga gezeten. Een routinier? een doordouwer, een goede man die coach centraal? We gaan het meemaken. Martijn is al een keer gelinkt aan onze mooie club, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren en Martijn heeft er zin in en Voasje heet deze kwalitatief sterke man van harte welkom en men is er in Vaesrade van overtuigd dat Kollee past in het beeld wat de 12e man graag ziet. Als laatste “aankoop” van vandaag mogen we melden dat Nikki Veltman zich op de 1e training van het nieuwe seizoen gaat melden. Graag wil ik refereren aan de wedstrijd dit jaar bij ons thuis waar Nikki de Kakert lang in leven hield en een puike pot keepte. Nikki is “gehaald” voor de breedte en we weten zeker dat Nikki een welkome aanvulling is voor de huidige selectie 1 en 2. Mannen allemaal van harte welkom!

Gaan we binnenkort nog meer nieuwe mensen zien?