Nabeschouwing

De zondag begon goed, want zowel Vaesrade 3 4-3 winst en Vaesrade 2 0-3 wonnen hun 2e bekerwedstrijd en lijken daarmee een ferme stap gezet te hebben naar ronde 2. Daarna werd de zondag iets minder leuk want Vaesrade 1 verloor de derby tegen Schimmert met 0-4 en dus lijkt het halen van de volgende ronde een utopie. De 1e thuiswedstrijd in de beker begon dramatisch want Lars Keulen viel (zwaar) geblesseerd uit. Daarna leek Voasje geen schim van de ploeg welke zo goed bezig was in de voorbereiding. Morgen kan Vaesrade friendly tegen Neerbeek deze nare wedstrijd sportief al weer wegspelen!

Volgende week mag het vlaggenschip de degens kruisen met KVC Oranje, een sterke derde klasser en dus een prima tegenstander in voorbereiding op de competitie. Vaesrade 2 speelt uit in Eijsden en Vaesrade 3 thuis tegen FC Hoensbroek.