Meer, meer, meer

Zoals aangekondigd zouden we meer nieuws brengen over de huidige selectie en wat hun plannen zijn next season….en we hebben meer goed nieuws.

Damian Goessens kende afgelopen seizoen een hoop blessureleed en kon daardoor niet echt doorbreken in de formatie van Kevin Stawenga, dat gaat volgend seizoen anders worden als het aan Damian ligt want hij heeft de hoofdtrainer laten weten dat hij er zeker nog een seizoen aan vastplakt om te laten zien wie Damian Goessens nu echt daadwerkelijk is. Deze vrolijke flierefluiter woont om de hoek en wij als club zijn blij dat ook Damian volgend seizoen in Voasje speelt. Mohammed Rahhali wist ook net niet de basiself te veroveren van de Stawenga formatie maar Mo hield voet bij stuk en speelde keurig netjes zonder mokken op ons 2e elftal en deed dat perfect en blonk vaak uit. Volgend seizoen wordt het tijd dat de Mohammed zich gaat scharen bij het elitekorps van ons dorp en we gunnen Mo meer dan ooit die basisplaats in ons vlaggenschip. M.a.w. Mo blijft en daar zijn we super blij mee. Wie al jaren in Voasje speelt en een meedje van Voasje date dat is onze snelle pijl Kevin Debeije. Na een aarzelend begin in Vaesrade is hij niet meer weg te denken in de voorhoede van ons 1e. Sneller als een trein alleen af en toe het kupke gebruiken en dan kunnen we nog meer plezier beleven van deze keurige jongeman die perfect past binnen onze vereniging op meerdere vlakken. Kevin is gewoon nu al eine Voasjener jong en heeft met trots aangegeven gewoon te blijven. We feliciteren de 3 mannen met hun contractverlenging en zien uit naar de andere namen.

Let op onze site en blijf altijd up to date!