Masterclass Vaesrade 1

Vaesrade gaf vandaag een masterclass aan FC Kerkrade West. De nummer drie van de ranglijst werd met 5-0 van het veld geblazen. Collectief druk zetten en mooi combinatiespel zorgde ervoor dat Vaesrade vandaag op alle fronten beter was. De mannen van Kevin Stawenga gingen rusten met een 2-0 voorsprong nadat Swen Boelijn 2 keer een mooie aanval binnen schiet. Hij scoort alweer zijn 4de doelpunt sinds hij 3 wedstrijden geleden terugkeerde in de basis. Na rust scoort de goed spelende en hard werkende Kevin Debije de 3-0. Ook Tarek Trabelsi pikt zijn doelpuntje mee en dit doet hij weer op fraaie wijze. Het slotakkoord is voor Elko Doven die de 5-0 op het scorebord zet en bewijst dat hij dit niveau nog makkelijk aan kan. Jaimy Dreessen kwam vandaag niet op het scorebord maar bewees wel weer zijn waarde met zijn kracht om de bal voorin vast te houden.Zondag wacht alweer SV Geuldal en bij een 3 punter gaat het heel spannend worden voor de periode in de komende wedstrijden.