Interview met onze hoofdtrainer…..

Adje Paparazzi heeft wat veel tijd in het weekend nu er geen wedstrijden zijn en onze rode rakker (of ja grijze) vond het nodig om bij te praten met onze hoofdtrainer, natuurlijk ook gepaste afstand had hij een geweldig interview met Kevin Stawenga. Kevin’s hemd werd van zijn lijf gevraagd en dit resulteerde in onderstaand diepgaand interview. Veel leesplezier.:

1. Lieve trainer… wat een jaar he? corona…geen einde vd competitie. Waar waren we geeindigd met 1 en 2 denk je als we uit hadden gevoetbald?
2. Wat verwacht je van het aankomende seizoen? we zijn eerlijk… we hebben een flink aantal nieuwe spelers. Hoe zie jij komend seizoen?
3. Wie zie jij als kampioenskandidaten in de 4e klasse van komend seizoen?
4. Je mag kort reageren op de volgende woorden: – AJAX – Peter Nowik – vochtig toiletpapier – anderhalve meter – Sv Langeberg – Johan Derksen – Premier Rutte
5. De vereniging is groeiende, we krijgen weer een 4e misschien en dames 7×7, hoe beleef jij dit allemaal? en met betrekking tot jezelf? hoe zie jij de toekomst binnen Vaesrade en voor jezelf?
6. Wat vind jij als trainer eigenlijk van discriminatie in het voetbal? Heb je er zelf ook al mee te maken gehad dat je als trainer meekreeg dat spelers elkaar discrimineerde?
7. Wie vind jij momenteel de beste speler van de wereld en waarom?

8. Clint Fiedler? je assistent. Wat is dat? Ben je verliefd op Clint? heeft hij je een miljoen beloofd om je assistent te mogen worden? nee gekheid? Hoe is de samenwerking met je assistenten?

9. Stel je zou moeten imigreren….naar welk land zou je dan gaan? En stel je zou iemand moeten meenemen naar dat land, wie zou dat zijn? En waarom?
10. Welk tenue in het profvoetbal vind jij het mooiste? en welk tenue vind jij het lelijkste?
11. Je bent een druk baasje… Fortuna Vaesrade, carnaval en ga zo maar door, wat vind je wederhelft ervan?
12. Tenslotte Kevin, wil jij nog wat kwijt aan de voasje familie?

ANTWOORDEN ->

1. Ja mijn 1e jaar als trainer van Voasje en dan treed corona in wat voor iedereen een flinke tik was. Het 1e elftal was wel in de 4e klasse gebleven als de comp. was uitgespeeld, we hebben goeie wedstrijden en slechte met elkaar afgewisseld, waarbij we te wisselvallig waren in onze prestatie.
Nieuwe trainer nieuwe groep we hadden iets langer nodig dan gedacht om het gewenste resultaat te boeken. Ons 2e elftal starte goed aan de comp maar na een aantal blessures of jongens die moesten schuiven richting het 1e kwam daar een beetje de klad erin, maar ook hier hadden we het gevoel ons te redden in de comp zonder te degraderen.

2. Ik verwacht een hecht collectief, waarin gezelligheid en plezier samen moeten gaan met prestatie, als we het hebben over een sportieve verwachting is dit altijd een lastige en ik ga me hier dan ook niet aan wagen, gezien het feit dat we een aantal nieuwe spelers hebben wil niet zeggen dat we meteen voor de prijzen spelen, het zal weer keihard werken worden voor ons allemaal om het maximale eruit te halen.

3. Als de indeling hetzelfde blijft als vorig seizoen dan denk ik dat kerkrade-west,voerendaal,hulsberg,en rkuvc kanshebbers zijn.

4. =>

Ajax-PSV

Peter nowik-nieuwe trainer 2e elftal, topper.

Vochtig toilet papier- onmisbaar net dat beetje hygiëne extra.

Anderhalve meter- ik heb begrepen dat we 1,5 bier gaan tappen in de kantine om alles in te halen van de corona tijd.

Sv langeberg- club waar ook mijn hart ligt, waar ik ben begonnen en hopelijk ook zal eindigen.

Johan Derksen- daar waag ik me nu maar niet aan😂.

Premier Rutte- nu luister 1x naar de trainer NIET MEER OP STEMMEN!

5. Ja dat we dit seizoen weer wat groeien is absoluut geweldig voor een dorpsclub als Voasje. En wil de mannen van het nieuwe 4e dan ook al vanuit mij van harte welkom heten bij onze mooie club, de dames dat is een fenomeen wat onmisbaar is binnen een voetbalclub en ik zou het dan ook absoluut toejuichen als we de dames mogen verwelkomen volgend seizoen.
Mbt mezelf, ik voel me hartstikke op mijn plek bij Voasje mooie club gezellige club en heb dus ook niet voor niks mijn contract verlengd met 2j.

6. Dat is een absolute no go voor mij en gelukkig heb ben ik daar ook nog nooit mee geconfronteerd, en hopelijk blijft dit ook zo.

7. Ik denk dan toch aan Christiano Ronaldo, Messi staat ook erg hoog bij mij op het lijstje maar bij Messi lijkt veel vanuit het talent te komen, daar waar ik bij christiano het gevoel heb dat hij er keihard voor heeft moeten werken om te komen waar die nu is.

8. Tja..het is idd dat miljoen!! Maar Clint heeft me erbij gelapt!!
Hij heeft van het geld een nieuw huis gekocht waar ik als compensatie mag komen zwemmen. Maar even zonder gekheid met Clint kan ik lezen en schrijven ik ben heel erg blij met hem als ass en hoop dan ook nog enige tijd met hem door te kunnen gaan bij Voasje ,daarnaast komt Peter Nowik de boel versterken waar ik ook heel erg blij mee ben.

9. Naar Duitsland of België….en dan zou ik mijn kids meenemen aangezien het kindergeld daar elke maand wordt uitgekeerd😂😂 ow ja en mijn vrouw mag ook mee😂

10. Het lelijkste vindt ik die van Emmen heeft geen uitstraling voor mijn gevoel. De mooiste is toch van PSV.

11. Mijn vrouw is niet anders gewend en dit hoort bij ons gezin,dus dit gaat vanzelf!

12. Allemaal een fijne vakantie in wss ons mooie landje, en hopelijk tot snel op de vijf bunder in Voasje. HAHA ZO klaar!